به گزارش ایسنا، «سیمون مور» از اساتید دانشگاه متروپولیتن لندن با هدف تهیه با کیفیت ترین بستنی، مطالعهای را با مشارکت یک هزار شهروند انگلیسی انجام داد.
آب شدن و ریختن بستنی اصلیترین نگرانی افراد محسوب می شود؛ بر اساس مطالعه صورت گرفته حدود 68 درصد افراد آب شدن سریع بستنی را اصلیترین مشکل میدانند و 18 درصد نیز فرو رفتن قطعه شکلات روی بستنی در چشم را مشکل دیگر عنوان میکنند!
همچنین 28 درصد پاسخگویان افزودن بین 35 تا 50 درصد شکلات به بستنی را باعث بهبود طعم آن عنوان کردهاند.
محققان با استفاده از این اطلاعات، مدعی یافتن فرمول تازهای برای تهیه با کیفیتترین بستنی شدهاند که بر این اساس، زاویه مناسب برای قرار دادن قطعه شکلات در قله بستنی زاویه 45 درجه است که به حفظ ساختار بستنی نیز کمک میکند.
بهترین دما برای بستنی 15- درجه سانتیگراد است که این دما باعث اذیت شدن دندانها نشده و در عین حال از سرمای کافی برای آب نشدن سریع بستنی برخوردار است. افزودن 35 درصد شکلات نیز به بهبود طعم بستنی کمک شایانی میکند.