راضیه محمدزاده در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به فرارسیدن ولادت فاطمه معصومه(س) و روز دختر عنوان کرد: متاسفانه شناختی که نسبت به این بانوی بزرگوار در جامعه ما وجود دارد خیلی کم است، ما مطالب زیادی در خصوص زندگی ایشان داریم ولی متاسفانه هم علما و هم پژوهشگران ما در رابطه با ترویج این مطالب کمکاری کردهاند.
محمدزاده خاطرنشان کرد: در روایات نقل شده که وقتی حضرت معصومه(س) کودک بودند یک گروهی برای دریافت سوالات خود به مدینه میآیند و در آن زمان چون امام عصر حاضر نبودهاند پاسخ سوالات خود را از حضرت معصومه(س) دریافت میکنند بنابراین ما باید این الگوهای بزرگ دینی را به زنان و دختران جامعه بشناسانیم.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با بیان اینکه «ما باید به بعد دختر بودن حضرت فاطمه معصومه(س) دقت زیادی داشته باشیم» گفت: ما باید به دختران خود تبیین کنیم که نقش آنها در زندگی آرامشگری است برای اینکه بتوانیم الگوهای دینی را در سطح جامعه پرورش دهیم باید نیازهای روحی و روانی دختران جامعه را بشناسیم و به آنها اهمیت بدهیم.
وی تاکید کرد: باید دختران جامعه ما هویت اصلی خود را پیدا کنند به خصوص در این زمانهای که هویت دینی و اسلامی دختران جامعه ما کم شده باید الگوهای مناسبی را برای زندگی به آنها ارائه بدهیم.
محمدزاده ادامه داد: باید دختران فرصت ابراز توانمندیهایشان را پیدا کنند نیمی از دختران جامعه ما از استعدادها و توانمندیهای خود خبر ندارند، دختران ما توانمندیهایی همچون هدایت کردن انسانها، آرامشگری، روح لطیف، رقت قلب و توانمندیهای کلامی گستردهای دارند که تمامی اینها برای دختران ارزش است که باید قدر این ارزشها را بدانند و برای دریافت هویت خود به ماهواره و تبلیغات غربی چنگ نزنند.
وی در پایان گفت: برای اینکه این توانمندیهای در سطح جامعه افزایش پیدا کند زمینهاش ابتدا باید در خانواده به وجود بیاید و بعد با حضور مربیان در "مدارس و دانشگاهها" این مهارتها را به دختران آموزش بدهند. دلیل به وجود آمدن این همه ناهنجاریها در سطح جامعه عدم آموزش صحیح مسائل دینی به دختران است.