مواد لازم برای 6 نفر:
کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
زنجبیل ریز رنده شده: 2 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: یک پیمانه
تره فرنگی خرد شده: نصف پیمانه
برگ خرد شده تازه آویشن یا پودر آن: 2 قاشق چایخوری
پودر کاری: یک قاشق غذاخوری
کدو حلوایی متوسط: حدود یک کیلو گرم، پوست کنده و تخمهای آن بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم شود.
سیب: دو عدد، به قطعات کوچک تقسیم شود.
نمک و فلفل: در حد لازم
آب مرغ: یک و یک چهارم پیمانه
سرکه سیب: یک پیمانه
خامه: یک چهارم پیمانه ( اختیاری)
طرز تهیه:
• درون یک قابلمه کره و روغن را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
• زنجبیل را به قابلمه اضافه کرده سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوهای شود.
• بلافاصله پیاز، تره فرنگی و آویشن را اضافه کرده و کمی آنها را نیز تفت دهید.
• پودر کاری را اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آنها را حرارت دهید.
• کدو، سیب و سه چهارم پیمانه آب مرغ را به آنها اضافه کنید و بگذارید بجوشند سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید.
• وقتی کدو حلوایی پخته شد محتوای ظرف را درون کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آنها را به صورت پوره درآورید.
• پوره را درون قابلمه برگردانده و نصف پیمانه آب مرغ و یک پیمانه سرکه سیب به ظرف اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید کم کم بجوشند.
• نمک و فلفل و سپس خامه را در صورت تمایل به ظرف اضافه کنید.
• اگر مخلوط کمی غلیظ است میتوانید کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.
http://www.care2.com