زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد؛ ریز شود
سیر: یک حبه؛ ریز شود
سیبزمینی متوسط: یک عدد؛ خرد شود
آب سبزیجات یا مرغ: 2 پیمانه
نخودفرنگی تازه: 300 گرم (یک و یک چهارم پیمانه)
شاهی: 100 گرم؛ خرد شود
برگهای 2 شاخه نعنا به علاوه مقداری برای تزیین
خامه: نصف پیمانه
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• درون قابلمه بزرگی، روغن ریخته و سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در آن تفت دهید.
• سیبزمینی و آب مرغ را همراه با 2 پیمانه آب به ظرف اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که سیبزمینیها پخته شوند حرارت ببینند.
• نخودفرنگی و شاهی را به ظرف اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آنها را روی حرارت کم قرار دهید تا بپزند.
• برگهای نعنا را به ظرف اضافه کرده و با استفاده از همزن دستی سوپ را به صورت پوره درآورید.
• در مرحله آخر خامه و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و آن را به 4 کاسه تقسیم کنید.
• برای تزیین: روی هرکدام از کاسهها، تعدادی نعنای خرد شده بریزید.
http://www.bbcgoodfood.com