براساس گزارش Cnet، فروش قلمهای دیجیتال شرکت ادوبی زمانی در سال آینده آغاز خواهد شد اما خطکش دیجیتال این شرکت همچنان در دست تکمیل خواهد ماند.
فروش قلم مایتی (Mighty) یا قدرتمند شرکت ادوبی به گفته این شرکت به زودی آغاز خواهد شد. این قلم دیجیتال ویژه آیپد بوده و برای استفاده از آن دو اپلیکیشن مخصوص iOS نیز به نامهای Parallel و Contour معرفی شدهاند. این اپلیکشینها برای استفاده از خطکش دیجیتال ناپلئون شرکت ادوبی که هنوز تا زمان عرضه شدن به بازار راه زیادی در پیش رو دارد نیز مناسب خواهد بود.
قلم مایتی با هدف پر کردن خلاء میان طراحی برروی کاغذ و تبلت طراحی و ساخته شده و از ارتباط بلوتوثی با نرمافزار آیپد برخوردار است و تکنولوژی طراحی کردن با آن به گفته نایبرئیس شرکت ادوبی بسیار دقیق و پاسخگو است. ارتباط بلوتوثی میتواند اطلاعاتی مانند میزان فشار وارد شده به قلم را به تبلت انتقال دهد و همچنین میتواند قلم را با سیستم ابری خلاق ادوبی مرتبط سازد. این خصوصیت میتواند مجموعه ابزارهای تحت شبکهای از قبیل ابزارهایی برای انتقال ایدههای رنگی کاربران و یا عناصر کپیشده برروی صفحه مجازی توسط کاربران را به وجود آورد.
قلم و خطکش دیجیتال ادوبی درحال حاضر ویژه استفاده برای آیپدها طراحی شدهاند اما از آنجایی که این ابزارها با محرک انگشت انسان کار میکنند، میتوانند با کمک گرفتن از نرمافزارهای مناسب، برای سیستمهای اندرویدی نیز کاربردی باشند.
اپلیکیشنهای طراحی شده برای این قلم به گونهای طراحی شدهاند که با کمک سختافزار قابل استفاده باشند. اپلیکیشن Parallel اپلیکیشن ویژه طراحی است و دیگری برای ویرایش عکسها طراحی شدهاست.
هنوز قیمت نهایی این قلم و خطکش مشخص نشدهاست. در انتهای قلم مایتی چراغ LED تعبیه شده که با درخشیدن در رنگهای مختلف پیامهای متفاوتی را به کاربر انتقال میدهد. برای مثال نور زرد به معنی نیاز به شارژ مجدد باطری است،نور آبی به معنی آماده بودن بلوتوث برای اتصال است و درخشش دو پالس پیدرپی نوری به معنی انتقال موفقیتآمیز اطلاعات به تبلت است.
قلم دیجیتال مایتی از غلافی محافظ برخوردار است که به عنوان شارژر USB نیز کاربرد دارد و چراغ LED روی آن زمانی که رنگهای رنگینکمانی را از خود ساطع کند به معنی این است که شارژ قلم کامل شدهاست.
طی دو دهه گذشته بسیاری از شرکتهای سختافزاری و نرمافزاری مرزی مشخص میان خود ترسیم کردهبودند. شرکتهایی مانند اینتل،دل و HP کار ساخت سختافزار را به عهده گرفتهبودند و مایکروسافت،ادوبی و رِدهَت نیز نرمافزار تولید میکردند. اما با وارد شدن شرکتها به قلمروهای متفاوت این مرز کمرنگتر شدهاست.
اما ادوبی میگوید که قصد ندارد فعالیت خود را به حوزه سختافزار وارد کند و صرفا برای اینکه بتواند شرکت نرمافزاری بهتری باشد، به کمی فعالیت سختافزاری نیز نیاز دارد.