پیازهای بدون اشک نه تنها از سوختن و اشک ریختن چشم جلوگیری میکند بلکه مانع بروز بیماریهای قلبی عروقی و افزایش وزن نیز میشوند.
به گزارش مهر، کولین سی ادی و همکارانش به عنوان محققان این پروژه اشاره کردند که این پیاز دارای ترکیبات شیمیایی منحصر به فردی است که موجب میشود اثر تحریک کننده اشک آن کاهش یابد.
این تیم تحقیقاتی یک نسخه از پیازهایی را تولید کرده است که موجب میشود ترکیب سولفور آن شبیه به ترکیبی شود که در سیر وجود دارد، این امر موجب می شود که پیاز بی اشک دانشمندان علیه ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز به کار رود.
بسیاری از مردم سیر میخورند و از آن در ترکیبات دارویی خود استفاده میکنند تا از تجمع پلاکتهای خونی که موجب شکل گیری لختههای خونی در شریانها میشود جلوگیری کنند. سیر همچنین دارای تأثیرات کاهش وزن است. دانشمندان میخواستند بدانند که آیا پیاز جدید هم تأثیرات مشابهی روی سلامتی دارد یا خیر.
دانشمندان در آزمایشهای آزمایشگاهی نشان دادند که عصاره پیاز بدون اشک تاحد زیادی از شکل گیری پلاکتهای خونی جلوگیری میکند که این میزان در مقایسه با پیاز معمولی و حتی سیر بیشتر است.
سایر نتایج نشان داد که پیاز جدید دارای همان خواص ضد تورمی چون پیاز معمولی است. این پیاز همچنین بسیار بیش از پیازها و سیرهای عادی در کاهش وزن موثر است.
نتایج این تحقیقات در مجله انجمن شیمی آمریکا که تحت عنوان کشاورزی و شیمی غذا منتشر میشود، به چاپ رسیده است.