سه‌شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: لیمو و گلاب، عطر و بوی مطبوعی به این مسقطی بخشیده است.

آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب

مواد اولیه:

نشاسته گل: 200 گرم

خلال بادام و پسته: 100 گرم

شکر: 400 گرم

آب: شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر

گلاب: نصف پیمانه

کره: 150 گرم

آب‌ لیمو: دو قاشق سوپ‌خوری

رنگ خوراکی قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.

مسقطی لیمو و گلاب

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 102

کد خبر 238478
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز