همشهری آنلاین: شب یلدا در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه‌ای دارد و اکثر خانم‌ها برای شب یلدا دسرهای مختلفی درست می‌کنند. یکی از بهترین دسرها برای شب یلدا مسقطی هندوانه است.

مسقطی به شکل هندوانه برای شب یلدا
  • مواد لازم برای مسقطی هندوانه برای شب یلدا:

نشاسته: يك لیوان

آب: ۵ لیوان

گلاب: يك لیوان

شکر: يك و نيم لیوان

رنگهای خوراکی به مقدار لازم

شکلات چیپسی به مقدار لازم

مسقطی به شکل هندوانه

  • طرز تهیه مسقطی هندوانه برای شب یلدا :

آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می‌کنیم تا نشاسته در آب حل شود.

بعد گلاب را اضافه می‌کنیم.

ظرف را روی شعله قرار می‌دهیم و به طور مُدوام هم می‌زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکر کاملا حل شود.

حالا شعله را کم می‌کنیم و به مدت نیم ساعت دَم می‌کنیم.

بعد از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می‌کنیم داخل قالب دلخواهمان می‌ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن می‌ریزیم و باز زمان می‌دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می‌کنیم و لایه سوم را اضافه می‌کنیم و زمان می‌دهیم تا کاملا سفت شود.

داخل ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می‌کنیم.

اگر برای جدا کردن دسرها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.

در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید.

منبع: iranbanou.com

کد خبر 315738

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha