دکتر وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ایجاد دورههای پژوهش محور را از اقدامات موثر در حوزه پژوهشی دانست و افزود: ایجاد این دوره موجب ارتباط میان دانشگاه و صنعت خواهد شد ضمن آنکه نیروهای متخصص بخش صنعت را نیز تربیت خواهد کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر دانشجویان بسیاری در این دوره جذب شدهاند، اضافه کرد: گزارشهایی که در ارزیابیهای اولیه ارسال شده نشان میدهد از کیفیت این دورهها کاسته شده است از این رو بررسیهای بیشتری در دستور کار است.
وی با تاکید بر اینکه سیاست اصلی وزارت علوم ادامه دورههای پژوهش محور در دوره دکتری است، خاطرنشان کرد: این فرآیند مورد تایید وزارتخانه است ولی باید به جای توسعه کمی به ارتقای کیفی این دورهها پرداخته شود.
توسعه همکاریهای علمی مشترک با سایر کشورها
احمدی دیپلماسی علمی را ابزاری برای یافتن زبان مشترک میان کشورهای مختلف توصیف کرد و یادآور شد: برگزاری کنفرانسهای علمی و ارائه مقاله به کنگرههای علمی بین المللی راهکاری برای ایجاد زبان مشترک با دنیا خواهد بود که متاسفانه در سالهای اخیر در این زمینه ضعیف عمل شده است.
وی با ابراز امیدواری از فضای ایجاد شده برای توسعه همکاریهای مشترک، خاطر نشان کرد: سیاست وزارت علوم در این زمینه ایجاد فضا و بستر مناسب برای گفتگو و تبادل استاد و دانشجو و شرکت در کنفرانسهای علمی و برگزاری همایشهای منطقهای و بین المللی در کشور است.
تصویب یک طرح برای ارتقای علمی
دبیر شورای عتف از تصویب طرح تقویت فرصتهای مطالعاتی برای دانشجویان دکتری خبر داد و گفت: با تصویب این طرح به جای استفاده از بورس برای عدهای محدود با اعزام دانشجویان دوره دکتری برای فرصت مطالعاتی افراد بیشتری میتوانند از مزایای این طرح بهره مند شوند.