وی افزود: محور اول خدمات و رفاه اجتماعی است که موضوعات در نظر گرفته برای این بخش عبارتند از: ابزارهای هوشمند و تسهیل در دریافت خدمات دولتی، دولت الکترونیک همراه و کاهش هزینهها در فرآیندهای کاری و توسعه نظام رفاه و تامین اجتماعی بر بستر دولت الکترونیک همراه.
زارعیان ادامه داد: در محور دوم که بانکداری و بازار سرمایه نام دارد، دو موضوع توسعه بانکداری همراه با استفاده از ابزارهای هوشمند و ابزارهای هوشمند و توسعه بازار در نظر گرفته شدهاند.
وی ادامه داد: بهداشت و سلامت با زیر محورهای ارتباط موثر میان ارایهدهندگان و دریافتکنندگان خدمات بهداشتی و درمانی از طریق ابزارهای هوشمند و شکلگیری زنجیره تبادل اطلاعات دارویی، بهداشتی و درمانی میان فعالان این بخشها بر بستر دولت الکترونیک همراه، سومین محور این همایش است.
رییس کمیته علمی هفتمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات، آموزش و مهارت را به عنوان چهارمین محور همایش معرفی کرد و گفت: کارکردهای دولت الکترونیک همراه در ارتقای شاخصیهای آموزشی، فرهنگسازی استفاده از خدمات مبتنی بر ابزارهای هوشمند و تحول شیوههای آموزشی با استفاده از ابزارهای هوشمند زیرمحورهای این بخش را تشکیل میدهند.
زارعیان در ادامه مطالعه موردی در سه بخش ارایه خدمات مبتنی بر ابزارهای هوشمند به ایرانیان و فارسیزبانان خارج از کشور، نقش ابزارهای هوشمند در توسعه صنعت گردشگری و هدفمندی یارانهها با استفاده از ابزارهای هوشمند را به عنوان آخرین بخش محور مقالات معرفی کرد.
وی در پایان با بیان این که فرم فراخوان مقاله و ثبتنام در همایش در پایگاه اینترنتی www.cnict.ir قابل دسترس است، گفت: در این همایش که 29 بهمنماه در هتل المپیک تهران و با حضور حضور اساتید، دانشجویان و صاحبنظران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود، مقالات و سخنرانیهایی در راستای معرفی و نقش تاثیرگذار ابزار هوشمند در رونق اقتصادی و تحقق دولت الکترونیک ارائه خواهد شد.
گفتنی است پیش از این شش دوره همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات با موضوعات مدیریت ICT، مدیریت و راهبری دیتاسنتر، شبکه نسل آینده (NGN)، تجارت الکترونیک در فضای شبکههای نسل آینده، رگولاتوری و خلاقیت و نوآوری در سرویس و محتوا برگزار شده است.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با تلفنهای 88807453 و 88898326 تماس حاصل نمایند.