پنجشنبه ۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر شما هم از طرفداران شکلات هستید از طعم این شیرینی لذت خواهید برد.

آشنایی با روش تهیه شیرینی شکلات پسته

مواد لازم برای تهیه شیرینی:

کره: 125 گرم

شکلات تلخ، خرد شده: 100 گرم

شربت شکر: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

شکلات بیسکوییتِ فندقی: 220 گرم

نارگیل رنده شده یک سوم پیمانه

شکر:  نصف پیمانه

پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه

مغز پسته، خرد شده: نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس شکلات:

شکلات تلخ، خرد شده 200 گرم

کره، خرد شده 50 گرم

روش تهیه:

* ظرفی را که برای پخت شیرینی در نظر گرفته‌اید، کمی چرب نمایید. داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، طوری که لبه‌های کاغذ از لبه‌های ظرف کمی آویزان شوند.

* کره، شکلات و شربت را روی حرارت کم، با هم مخلوط نمایید. بعد از اینکه حدود 3 الی 4 دقیقه جوشیدند و نرم و یکدست شدند، آن را از روی حرارت بردارید تا به آرامی سرد شود.

* یک تخم مرغ را در مخلوط شکلات بریزید و خوب به هم بزنید.

* بیسکویت را خرد نمایید و آن را همراه با نارگیل، شکر، پودر کاکائو و پسته مخلوط کنید.

* مخلوط شکلات را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید. ترکیب آماده شده را در ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید. با استفاده از پشت چنگال روی شیرینی را به آرامی فشار دهید. درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید تا کاملاً خودش را بگیرد.

* برای تهیه سس شکلات؛ شکلات و کره را در ظرفی با دیواره های بلند بریزید. ماهیتابه‌ای را تا نیمه آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ظرف حاوی کره و شکلات را داخل آن قرار دهید. کره و شکلات را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آن را روی شیرینی که آماده کرده‌اید، بریزید.

* شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود. از یک چاقوی داغ برای بریدن شیرینی‌ها استفاده نمایید و آن را به 24 تکه، برش بزنید.

منبع: taste

کد خبر 243576
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز