همشهری آنلاین: شهردار تهران در آستانه سالگرد حماسه ۹ دی با حضور در منزل شهید حسین غلام کبیری، با خانواده اولین شهید فتنه ۸۸ دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش تهران سما، دکتر محمدباقر قالیباف در دیدار با خانواده شهید حسین غلام کبیری اولین شهید فتنه 88، گفت: با همه وجود درک می‌کنیم که تقدیم کردن فرزند تا چه میزان سخت و دشوار است اما اینکه توانستید این امانت را به صاحب اصلی آن برگردانید، نعمت بزرگی است. این افتخار برای شما باقی می‌ماند که در این ایام و با این فضا و شرایط، فرزندی را با چنین روحیه‌ای تربیت کرده و در راه انقلاب تقدیم کرده‌اید.

شهردار تهران افزود: در زمان حضور ما در جبهه‌های دفاع مقدس، گاهی میان بزرگان بحث و تحلیل صورت می‌گرفت و در آن زمان می‌گفتند رزمندگانی که امروز در جبهه حضور پیدا کرده و شهید می‌شوند، نشان داده‌اند که از شهدای صدر اسلام به اسلام علاقه‌مندتر و نزدیک‌تر هستند؛ چراکه در صدر اسلام مردم پیامبر عظیم‌الشان (ص) و ائمه اطهار (ع) را می‌دیدند و با وجود آن بزرگواران در رکاب پیامبر (ص) و ائمه می‌جنگیدند؛ بدون شک اگر انسان در رکاب حضرت علی (ع) بجنگد، اطمینان قلبی بیشتری خواهد داشت. اما اینکه 1400 سال از صدر اسلام بگذرد و امروز نیز رزمندگان با همان عشق در جبهه بجنگند، حتماً اجر آن‌ها بیشتر است.

قالیباف ادامه داد: به خاطر دارم که از جبهه به خدمت حضرت امام (ره) آمده بودیم و کلمه معروفی که امام (ره) فرمودند: «ای کاش من هم یک پاسدار بودم» نیز در آن ملاقات صورت گرفت؛ در آن دیدار امام خمینی (ره) خطاب به فرماندهان فرمودند که نام شما از ازل در این لوح نوشته شده است.

شهردار تهران افزود: شهدای حادثه فتنه نیز انتخاب شده بودند و بدون شک اجر آن‌ها از شهدای دوران دفاع مقدس بیشتر است چراکه این افراد در شرایطی به میدان آمدند که فضا روشن نبود؛ این در حالی است که در جبهه، دشمن و فضای جنگی مشخص بود اما اینکه انسان در خانه و شهر خود باشد و به این صورت در عرصه حضور پیدا کند، توفیق بزرگی است و این امر عنایت خاص خداوند و لطف الهی را به این خانواده و این شهید نشان می‌دهد.

شهردار تهران یادآور شد: همیشه در شهرداری می‌گوییم که مشتری اعضا، جوارح و توانی که خداوند به ما عطا کرده است، خود خداوند است و ما اگر خودمان را به هر کس دیگری غیر از خدا بفروشیم، ارزان فروخته‌ایم. شهادت نیز برای این شهید به گونه‌ای اتفاق می‌افتد که ره صد ساله را در یک شب طی می‌کند اما با این وجود سایر افرادی که هم اکنون حاضر هستند باید در این مسیر حرکت کنند و کار خود را برای رضای خدا انجام دهند.

محمدباقر قالیباف تاکید کرد: اینکه این شهدا در این برهه از زمان انتخاب می‌شوند، قطعاً بر اثر اخلاص خود آن‌ها و همچنین بر اثر زحمات و تلاش‌های پدر و مادر، تربیت درست بر اساس فرهنگ مسجد و لقمه حلال بوده است.

وی با آرزوی صبر و شکیبایی برای خانواده شهید غلام کبیری، گفت: امیدواریم خداوند از شما قبول کند و تحمل این سختی را نیز به شما بدهد؛ مخصوصاً آنکه درک می‌کنیم که پذیرش مرگ و شهادت فرزندان برای مادران شهدا تا چه میزان سخت است از این رو از خداوند برای شما صبر و توفیق را مسئلت دارم.

شهردار تهران در پایان گفت: امیدوارم خداوند به همه ما توفیق دهد تا بتوانیم راه شهدا و امام شهدا (ره) را تحت رهبری مقام معظم رهبری به پیش ببریم.

بر طبق این گزارش، پدر شهید غلام کبیری نیز در این دیدار به بیان خاطراتی از شهید حسین غلام کبیری پرداخت و گفت: این شهید عضو فعال پایگاه بسیج مسجد حجتیه و عضو گردان عاشورا بود و در جلسات بسیج نیز بسیار آرام و متین بود، به نحوی که با آرامش و انرژی سرشار خود به دیگران روحیه می‌داد؛ در عرصه عمل نیز اولین شهید فتنه و پیشتاز در عرصه دفاع از ولایت بود که در روز 25 خرداد ماه سال 88 به شهادت رسید.

پدر شهید غلام کبیری افزود: فرزند من بسیار فعال بود تا جایی که هر روز بعد از بازگشت از دبیرستان به پایگاه بسیج می‌رفت و تا پاسی از شب به صورت داوطلبانه در بسیج حضور داشت؛ هرگاه صدا و سیما تصاویر دوران دفاع مقدس را نشان می‌داد او با اشتیاق تصاویر رزمندگان را نگاه می‌کرد و همیشه می‌گفت جوانان این مملکت شهید شدند تا ما در آسایش باشیم.

وی یادآور شد: این شهید آخرین امتحان خود در دبیرستان را روز پنج‌شنبه 21 خرداد ماه با موفقیت پشت سر گذاشت و روز 22 خرداد ماه نیز با وجود آنکه نمی‌توانست رأی دهد، اما از آغاز صبح تا پایان شمارش آراء در مسجد حضور داشت؛ حتی در زمان شمارش آراء به او اجازه حضور در مسجد را نداده بودند اما حسین پشت درب مسجد نشست تا رأی‌ها شمرده شود و پس از اعلام نتایج انتخابات به خانه آمد؛ دو روز پس از اعلام نتایج نیز به شهادت رسید.

مادر شهید حسین غلام کبیری نیز در این دیدار به بیان خاطراتی از فرزند خود پرداخت و گفت: فرزند من شور و شوق شهادت داشت و خیال ما نیز راحت است که او در راه ولایت، مملکت و دفاع از دین اسلام به شهادت رسیده است.

وی ادامه داد: حسین علاقه فراوانی داشت تا با مقام معظم رهبری دیدار داشته باشد، دو ماه بعد از شهادت او، ما به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتیم و من کارنامه قبولی حسین در دانشگاه را خدمت ایشان بردم. مقام معظم رهبری نیز کارنامه حسین را از من گرفتند و فرمودند که حسین در دانشگاه اصلی قبول شده است.

دکتر قالیباف در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از خانواده شهید حسین غلام کبیری تجلیل کرد.

کد خبر 244232
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز