به گزارش ایرنا، ابراهیم نکو با بیان این خبر گفت: ساختار فراکسیون رهروان ولایت و برخی مواضع این فراکسیون به گونهای است که منجر شده برخی از اعضای این فراکسیون خواستار تشکیل فراکسیون دیگری در مجلس باشند.
نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی افزود: ما در گذشته شاهد بودیم که فراکسیون رهروان ولایت در ابتدا تلاش کرد که خود را به دولت یازدهم نزدیک کند، نه به این معنا که برنامههای دولت را به طور کامل قبول داشته باشد ولی اعضای این فراکسیون به این نتیجه رسیده بودند که به دلیل مشی اعتدال از دولت حمایت کنند و در مورد این موضوع به جمعبندی رسیده بودند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موضع این فراکسیون در انتخابات 24 خرداد غیرشفاف بود، اظهار داشت: شاهد بودیم که موضع این فراکسیون در انتخابات ریاست جمهوری غیرشفاف شد که این موضوع میتواند در کاهش قدرت این فراکسیون تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: آنان در مراحل بعدی نشان دادند که فراکسیون میخواهد برنامههای خود را با دولت اعتدال تطیبق دهد ولی در مراحل بعدی در طرح سوالها این فراکسیون نقش خوبی را ایفا نکرد و سردمداران این فراکسیون نتوانستند جلسات خوبی در این راستا برگزار کنند که به نفع دولت باشد.
نکو اظهار داشت: برخی اعضای فراکسیون رهروان ولایت انتظار داشتند که این فراکسیون بتواند نقش خوبی در این زمینه ایفا کند و دولت را از آسیب دیدن جلوگیری کند ولی موفق عمل نکرد از این رو برخی از اعضا خواستار تشکیل فراکسیون دیگری در مجلس بودند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در این زمینه نامهای از میان اعضای فراکسیون جمعآوری شده که تعداد آن به 80 امضا میرسد ولی برخی لیدرهای فراکسیون فعلاً مانع این نامه شدهاند و دلیلشان این است که این فراکسیون خود میتواند خواستههای این افراد را تامین کند و نیاز به تشکیل فراکسیون دیگری نیست.
وی تاکید کرد: ولی ما همچنان این نیاز را احساس میکنیم که باید فراکسیون دیگری به نام فراکسیون اعتدال تشکیل شده تا از دولت حمایت داشته باشد و نمایندگان خواهان این موضوع، تلاشهای خود را انجام خواهند داد.