دوشنبه ۴ تیر ۱۳۸۶ - ۱۴:۴۵
۰ نفر

صدف کوه‌کن: اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که خوراکی‌ها را روی پیشخوان آشپزخانه ردیف می‌کنید و با خیال راحت مشغول خوردن می‌شوید، سخت در اشتباهید

چرا که محققان می‌گویند گاهی پیشخوان آشپزخانه‌ها به اندازه محل نشیمن توالت فرنگی، محل تجمع باکتری‌های بیماری زا است!

به گزارش پایگاه اینترنتی ورد نیوز، دکتر دونالد لو، رئیس بخش میکروبیولوژی در آزمایشگاه‌های پزشکی بیمارستان مونت ساینای در تورنتو می‌گوید: بیشتر مردم، حمام را یک نقطه آلوده می‌دانند و این نکته که آشپزخانه هم می‌تواند بسیار آلوده باشد را دست کم می‌گیرند، در حالی که احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری‌های زیان‌آور در آشپزخانه بیشتر از حمام است.

لو معتقد است که  مردم تمام مدت غذاهایی مانند گوشتهای خام مرغ و گاو را به آشپزخانه‌های خود می‌آورند و احتمال اینکه این مواد غذایی مملو از باکتری‌هایی چون سالمونلا یا کامپی‌لوباکتر باشند و سطوح را آلوده کنند نیز بسیار زیاد است.

لو، روش قدیمی شست و شو با آب گرم و ضدعفونی کردن با شوینده‌هایی که پایه الکلی دارند را بهترین شیوه در تمیز کردن خانه‌ها معرفی می‌کند و می‌گوید: شوینده‌های الکلی، پوسته باکتری را از بین می‌برند و موجب مرگ هاگ‌ها می‌شوند اما برخی شوینده‌ها ضد باکتری این خطر را دارند که به باکتری‌ها اجازه می‌دهند در برابر آنها مصونیت ایجاد شود.

کد خبر 25106

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز