همشهری آنلاین: یک استاد علوم ارتباطات گفت: بر اساس یک طرح تحقیقاتی انجام شده روزنامه‌نگاران ما فعالیت در شرایط آزادی را فرا نگرفته‌اند و مطبوعات ما با آزاد شدن فضا به فحاشی کشیده می‌شوند.

به گزارش ایرنا، مهدی محسنیان‌راد در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره مطبوعات کشور که در تالار وحدت برگزارشد با اشاره به سابقه شکل‌گیری روزنامه در ایران و کشورهای غربی اظهارداشت: محمدرضا شاه در بیانیه‌ای هدف از انتشار روزنامه اخبار را تربیت مردم ذکر کرد در حالی که کشورهای غربی از دو قرن پیش می‌دانستند که روزنامه‌نگاری به دنبال دیده‌بانی است.

وی با بیان آنکه روزنامه نگاران ما دچار خود سردرگمی دائم هستند گفت: بر اساس برخی عوامل روزنامه‌نگاران ما چار سردرگمی شده‌اند که از جمله آن می‌توان به خود سانسوری و احساس نبود امنیت شغلی اشاره کرد.

محسنیان راد با اشاره به آمار انتشار روزنامه در دیگر کشورها گفت: مردم کشور ژاپن 800 درصد بیشتر از ما روزنامه می‌خوانند و ما در جایگاه پایینی از نظر شاخص مطالعه با جهان قرار داریم.

وی با بیان آنکه 90 درصد سطح چاپ روزنامه‌های ایران در تهران توزیع می‌شود و 10 درصد روزنامه‌ها در شهرستان‌ها انتشار می‌یابد، خاطرنشان کرد: روزنامه‌نگاران ما یاد نگرفته‌اند در شرایط آزادی چه کار کنند به نحوی که پس از باز شدن فضا، مطبوعات به فحاشی و جنجال کشیده می‌شوند.

این استاد علوم ارتباطات اظهار داشت: در شرایط کنونی روزنامه نگاران ما به جای آنکه به فکر مشکلات مردم باشند به دنبال بیرون کشیدن گلیم خود از آب هستند که این موضوع باعث بی خبر ماندن جامعه و لطمه به جامعه رسانه‌ای خواهد شد.

کد خبر 252337
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ارتباطات و فناوری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز