به گزارش پایگاه رسمی دانشگاه جامع علمی کاربردی، عبدالرسول پورعباس با تأکید بر اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی هیچگونه محدودیتی از نظر راهاندازی دورههای کارشناسی ارشد و دکتری وجود ندارد، گفت: علت این رویکرد، مهارتمحور بودن این دورهها و گره خوردن با اشتغال و درآمد مردم است؛ علاوه بر این آموزشهای مهارتمحور باعث ارتقای کیفیت و اثرگذاری در اقتصاد کشور میشود.
وی با اشاره به راهاندازی هزارمین مرکز علمی و کاربردی کشور، اظهار داشت: در حال حاضر مراکز علمی و کاربردی تخصصی هستند به عبارت دیگر این مراکز از صفر تا صد رشته را پوشش نمیدهند بلکه به طور ویژه در حوزه تخصصی فعالیت میکنند بنابراین نیاز به تنوع و تعدد مراکز است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه مراکز علمی و کاربردی باید با کیفیت باشند، معنای کیفیت را ارائه آموزشها به صورت 40 درصد دانشپایه و 60 درصد تکرار، تمرین و ممارست در محیط کار عنوان کرد و افزود: سال 92 سال نظارت و ارزیابی بود و پس از دو سال اخطار، تذکر و خواهش به مراکزی که از حداقل استانداردها برخوردار نیستند، از هفته گذشته تعطیلی برخی از مراکز آغاز شد که جو سنگینی در کشور ایجاد کرد.
پورعباس ادامه داد: مسئولین مراکز تعطیلشده میگفتند که ما در این مراکز سرمایهگذاری کردیم اما پاسخ ما این است که ما بیشتر در مقابل فرزندان مردم مسؤول هستیم که با صرف هزینه و وقت خود به امید یادگیری کار به دانشگاه میروند، نه آنکه یک مدرک به آنها داده شود و بعد هم با مدارک فوق دیپلم و لیسانس بیکار باشند.
وی با تصریح بر اینکه "هیچ تمایلی به تعطیلی مراکز نداریم و هزارمین مرکز را افتتاح و در آینده هم دو هزارمین مرکز را راهاندازی میکنیم"، تصریح کرد: با این وجود آمادگی داریم هر مرکزی که حداقل استانداردهای لازم را نداشته باشد، تعطیل کنیم؛ بنابراین از هفته گذشته ظرفیت سه، چهار مرکز در کشور به صفر رسید و دانشجویان فعلی آنها نیز بین دیگر مراکز تقسیم میشود. این کار ضمن ایجاد تعادل در دانشگاه باعث کیفیتبخشی میشود.