براساس گزارش NBC، در گزارش جدید موسسه تحقیقاتی Pew نظر هزاران نفر از متخصصان و صاحبنظران درباره مهمترین تاثیر استفاده از اینترنت بر بشریت گردآوری شدهاست.
هال واریان مدیر اقتصادی گوگل درباره این موضوع میگوید شاید امروز نابغهترین انسان جهان پشت یک گاوآهن در هندوستان یا چین اسیر روزمرگی شده باشد، توانمندسازی این فرد و میلیونها نفر مانند او میتواند بر توسعه نسل بشر تاثیری قابل توجه داشتهباشد.
دیوید هاگز از پیشگامان توسعه اینترنت نیز میگوید وقتی هر انسانی روی سیاره زمین از قابلیت برقراری ارتباط دوطرفه با انسانی دیگر برخوردار است، قدرت دولتها در محدودسازی و کنترل انسانها درون مرزهای جغرافیایی تضعیف خواهد شد.
آرون رابرتز محقق دانشگاه کالیفرنیا برکلی معتقد است در آینده تجهیزات پوشیدنی قابلیتی بیشتر از شمارش تعداد قدمهای انسان را خواهند داشت و عملکرد آنها به بیش از کنترل ساده نشانههای حیاتی بدن افزایش خواهد یافت، به گفته وی با استفاده از این تجهیزان انسان قادر خواهد بود تغییرات سبک زندگی و درمانهای مورد نیاز بدنش را روزبهروز یا حتی ساعت به ساعت با یکدیگر منطبق سازد.
جاناتان گرودین از مایکروسافت نیز به اظهارنظر درباره این موضوع پرداخته و میگوید شکاف میان رفتاری که انسانها دارند و رفتاری که باید داشتهباشند، قانونها و سیاستهایی که برای توسعه رفتارها ایجاد شدهاند و عملکرد این سیاستها و قانونها کاهش خواهد یافت. همچنین شکاف میان فقیر و ثروتمند بعدی جدید به خود خواهد گرفت و تنها افراد ثروتمند و تحصیلکرده قدرت محافظت از حریم خصوصی خود را خواهند داشت.
داک سیرز محقق دانشگاه هاروارد نیز معتقد است اینترنت میتواند منجر به نابودی کل تمدن انسانی در آن واحد شود، اما در عین حال اینترنت درحال حاضر به انسان امکان استفاده از یکی از بیهمتاترین تواناییهایش را دادهاست، توانایی اشتراکگذاری دانستهها در ابعادی وسیع و غیرقابل تصور.
گزارش کامل موسسه Pew با عنوان زندگی دیجیتال در سال 2025 بهزودی در وبسایت این موسسه منتشر خواهد شد.