پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: معمولا سس‌های آماده دارای مقادیر زیادی شکر و چربی‌های اشباع هستند.

سالاد را بدون سس نخورید!

جالب است بدانید بر خلاف تصورتان مصرف سالاد بدون سس گزینه چندان خوبی نیست و به گفته متخصصان تغذیه بعضی از ویتامین‌های موجود در سبزی‌جات برای جذب در بدن نیاز به چربی دارند.

ویتامین‌هایی مانند ‌A و K برای جذب در بدن نیاز به چربی دارند و قطع کامل مصرف چربی مانع از جذب کامل این ویتامین‌ها می‌شود.

گفتنی است معمولا سس‌های آماده دارای مقادیر زیادی شکر و چربی‌های اشباع هستند که می‌توانید به جای این گونه سس‌ها از ترکیب روغن زیتون و سرکه یا آب لیمو برای جذب بالاتر ویتامین‌ها و مزه دار کردن سالاد خود استفاده نمایید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

کد خبر 261069
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز