شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران عنوان کرد: آمار نشان می‌دهد که نزدیک به ۳۴درصد تهرانی‌ها دارای بیماری روانی بوده‌اند. اما آمار مربوط به بیماری‌های روانی و افسردگی در سطح کشور، حدود ۲۱ تا ۲۵ درصد است.

به گزارش خبرگزاری فارس، سید احمد جلیلی در حاشیه سمپوزیوم یک روزه "روز بدون افسردگی" که آخرین یافته‌ها و داروهای تولید ایران در زمینه درمان افسردگی در آن ارائه شد، اظهار کرد: آمار افسردگی در دنیا حدود 20 تا 25 درصد جمعیت را تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد:این آمار در کشورها در شرایط مختلف فرق می‌کند، به عنوان مثال در کشورهایی که زلزله، جنگ اتفاق می‌افتد و یا تغییرات اقتصادی و اجتماعی سریع دیده می‌شود، میزان افسردگی بیشتر می‌شود. از جمله در تهران آمار نشان می‌دهد که نزدیک به 34 درصد تهرانی‌ها دارای بیماری روانی بوده‌اند. ولی آمار مربوط به بیماریهای روانی و افسردگی در سطح جامعه ایران، حدود 21 تا 25 درصد است.

جلیلی درباره ارتباط افسردگی با مدرنیته اظهار کرد: در این مورد اتفاق نظری وجود ندارد. چون طبق تحقیقی که سالها پیش در روستایی در حاشیه کویر انجام دادم بالاترین رقم افسردگی را در میان روستائیان آن منطقه مشاهده کردم. بنابراین نمی‌توان گفت میزان افسردگی در شهرنشینی بیشتر است چرا که آن جا هم استرس خودشان را دارند فقط نوع استرس فرق می‌کند.

وی با بیان این که به مسئله روان در کشور توجه کمتری شده است، درباره فراوانی بیماری‌های روانی در بین سایر بیماران نیز گفت: دست کم 30 درصد مراجعان به پزشکان عمومی به دلیل انواع مختلفی از بیماری‌های روانی مراجعه کرده‌اند. لذا لازم است پزشکان عمومی درباره درمان بیماریهای روانی مطالعه داشته باشند. همچنین 30 درصد دیگر بیماران این پزشکان هم دارای انواع بیماری روانی و جسمی هستند و می توان گفت بالاتر از 50 درصد بیماران در کشور، مبتلا به گونه های مختلف بیماری روانی از جمله افسردگی هستند.

کد خبر 263190

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha