دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: پنیر چدار، فلفل سبز، پیازچه و زیره از جمله مواد تشکیل دهنده این سس هستند.

آشنایی با روش تهیه سس پنیر و ذرت مکزیکی

مواد لازم:

ذرت پخته شده يا كنسرو شده: ‌300 گرم

پنير چدار رنده شده: ‌2 پيمانه

فلفل سبز خرد شده: 200 گرم

پيازچه خرد شده: دو سوم پيمانه

پودر زيره: سه چهارم قاشق چاي‌خوري

فلفل سياه: نصف قاشق چاي‌خوري

مايونز:‌ سه چهارم پيمانه

خامه ترش: 250 گرم

طرز تهيه:

• درون كاسه‌اي متوسط خامه ترش، مايونز و زيره را با هم مخلوط كرده، خوب هم بزنيد.

• ذرت،‌ پنير، ‌فلفل سبز و پياز را به مخلوط خامه ترش اضافه كنيد.

• مخلوط فوق را با استفاده از يك قاشق چوبي خوب هم بزنيد.

• روي مخلوط را پوشانده و به مدت 2 ساعت يا طي شب درون يخچال قرار دهيد.

• اين سس خوشمزه را با انواع چيپس‌ها مي‌توانيد ميل كنيد.

سس پنیر و ذرت مکزیکی

http://www.food.com

کد خبر 267651

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha