کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت : پس از اینکه آب لیمو و آب غوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتریها از بین بروند. با انجام این کار، قارچها امکان رشد را از دست میدهند.
بعد از آبگیری آب غوره یا آب لیمو، مرحله پاک کردن هستههای آن که باعث تلخی آن میشود انجام دهید.
بعد از صاف کردن باید در کوتاهترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد، این در حالی است که چنانچه آب لیمو یا آب غوره تهیه شده بجوشد، رنگ آن تغییر میکند.
پس از این مرحله آب لیمو یا آب غوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. همچنین میتوانید به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس در پوشی روی آن قرار دهید که با ایجاد خلا، اکسیژن داخل محصول راه نمییابد و جایی برای رشد کپکها وجود ندارد.
منبع : isna.ir
نظر شما