به گزارش فارس، مجتبی عبداللهی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در این مراسم گفت: سازمان زیباسازی وظایف گوناگونی برعهده دارد که در این راستا به موضوع هنر باید توجه ویژه ای داشته باشد.
وی با بیان اینکه در کشور ما و همین طور در دین اسلام توجه ویژه ای به موضوع هنر شده است، افزود: مجسمه سازی نیز بخشی از هنر است که سابقه ای بیش از یک قرن در کشور و شهر ما دارد.
عبداللهی اضافه کرد: هنر می تواند هویت ملی و دینی یک کشور را متبلور سازد.
وی تصریح کرد: در شهرها فضاهایی وجود دارد که با مجسمه هایی که در آنها نصب شده معنا پیدا می کند. به عنوان مثال میدان فردوسی و یا دربند با مجسمه هایی که در آنها کار شده است هویت پیدا میکنند.
وی با اشاره به اینکه می توان از مجسمه به عنوان یک مبلمان شهری یادکرد، گفت: باید بیش از پیش به هنر مجسمه سازی توجه کنیم.
معاون شهردار تهران با اشاره به برگزاری ششمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی در تهران اظهارکرد: امیدواریم در زمینه های مختلف چنین جشنواره هایی برگزار شود چرا که این جشنواره ها علاوه بر اینکه موجب تبادل تجربیات بین هنرمندان می شود تبلیغی برای شهر تهران است.
وی اضافه کرد: هنرمندان خارجی با حضور در شهر تهران و مشاهده هنر، فرهنگ و پاکیزگی این شهر متوجه هویت فرهنگی و هنری ایران می شوند و به نوعی مبلغانی برای کشور خواهند بود.
معاون شهردار تهران در پایان از سازمان زیباسازی خواست تا امکاناتی را فراهم کند تا تمامی رشته های هنری بتوانند در آن حضور داشته باشند و مشتاق برای شرکت در این جشنواره ها شوند.
نظر شما