مواد لازم (براى هشت ساندويچ كوچك) :
گوشت مرغ چرخ شده: 400 گرم
مغز نان سفيد: سه چهارم پيمانه
ترشى ميوه: يك چهارم پيمانه
سير كوبيده: سه حبه
لواش نرم و تازه: سه تا چهار عدد
روغن مايع براى سرخ كردن
پنير خامهاى: يك دوم پيمانه
پيازچه خرد شده: يك دوم پيمانه
گوجه فرنگى، ريز خرد شده: يك عدد
آب ليمو: دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل: بنا به ذائقه
طرز تهیه:
گوشت مرغ چرخ شده، مغز نان سفيد، ترشى ميوه، سير و كمى نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بريزيد و چند دقيقه روشن كنيد تا خوب مخلوط شوند. اين مخلوط را به هشت قسمت مساوى تقسيم كنيد و هريك را با دست به صورت يك سوسيس به بلندى ۱۲ سانتى متر درآوريد.
در يك تابه نچسب كمى روغن مايع بريزيد و سوسيسهايى را كه آماده كردهايد در روغن مايع با حرارت متوسط سرخ كنيد به طورى كه سوسيسها از همه طرف طلايى شوند. از زيادكردن شعله گاز خوددارى كنيد چون سطح روى سوسيسها زود برشته مىشوند اما مغزپخت نمىشوند. آنها را چند دقيقه در يك صافى قرار دهيد تا روغن اضافى مربوط به سرخ كردن سوسيسها گرفته شود. در اين فاصله هشت دايره به قطر حدود ۲۰ سانتى متر از نان لواش ببريد. پنير خامهاى را با پيازچه خرد شده مخلوط كنيد و از اين مخلوط مقدار كمى روى هر يك از نانها بماليد.
گوجهفرنگى و پياز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و آب ليمو را اضافه كنيد. مقدارى از اين مخلوط را روى هريك از نانها بريزيد و يك عدد سوسيس را روى هركدام گذاشته نان را به صورت يك ساندويچ لوله كنيد.
منبع:ashpazonline.com
نظر شما