مواد لازم براى تهیه پای قارچ:
۱/۲ پیاز، خرد شده
۴ قاشق غذاخورى کره
۴۵٠ گرم قارچ خرد شده
٢ قاشق چایخورى آویشن
نمک و فلفل
۱/۴ فنجان پنیر موزارلا رنده شده
يك بسته خمیر هزار لایه
يك عدد تخم مرغ
- طرز تهیه پای قارچ:
دماى فر را به ٢٠٠ درجه سانتیگراد میرسانیم.
پیاز را در کره سرخ کرده، قارچ، آویشن، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا آب قارچ کاملا بخار شود.
خمیر هزار لایه را با وردنه باز کرده،از مخلوط ٢ قاشق براى هر پاى با فاصله در یک طرف خمیر میریزیم.
وسط مخلوطهاى قارچ، روى خمیر را با برس، مخلوط روغن و زرده تخم مرغ زده و یک طرف خمیر را برمیگردانیم روى قسمتى که مخلوط قارچ دارد،
وسط پاىهاى قارچ را فشار میدهیم تا لایههاى خمیر به هم چسبیده، سپس با چاقو آنها را جداکرده و در سینى فر پوشیده شده با کاغذ روغنى، میچینیم و با برس مخلوط روغن و تخم مرغ را روى پاىها مالیده و ٢٠ دقیقه آنها را در فر میپزیم.
نوش جان و لذت ببرید!
http://foodfa.com
نظر شما