به گزارش ايرنا، حجتالاسلام والمسلمین دکتر سید محمود علوی، سیاستهای وزارت اطلاعات را برگرفته از تدابیر کلان حضرت امام (ره)، مقام معظم رهبری و روح کلی قانون وزارت اطلاعات دانست و افزود: افزایش چتر اطلاعاتی در تمامی عرصههای اطلاعاتی داخلی و خارجی، صیانت از منافع ملی، نخگبان و شخصیتهای کشور با حداقل هزینه و حداکثر دستاوردهای اطلاعاتی است و تمامی اقدامات اطلاعاتی در چارچوب شرع، قانون و اخلاق پیگیری میشود.
علوی درباره اولویتهای کاری وزارت اطلاعات، گفت: مهمترین اولویت کاری وزارت اطلاعات، تعمیق اقدامات اطلاعاتی در حوزههای داخلی و خارجی و توجه به مأموریتهای ذاتی واجا، تقویت نیروی انسانی و افزایش سطح آگاهی کارکنان واجا متناسب با شرایط روز و آینده، مقابله جدی با هر گونه توطئه و اقدام دشمن و همچنین افزایش تولید فرآوردههای تحلیلی و توصیفی در خصوص موضوعات امنیتی و اطلاعاتی است.
وی در رابطه با ایده اطلاعات مردمی و نقش مردم در موفقیتهای اطلاعاتی، گفت: «اطلاعات مردمی» ایده خوبی است و اعتقاد داریم وزارت اطلاعات از مردم و برای مردم است، پس هر چه به مردم اهمیت داده شود، کشور از امنیت پایدارتری برخوردار خواهد بود.
علوی در رابطه با مهمترین حساسیتهای اطلاعاتی و امنیتی که مردم باید به آنها واقف باشند، تصریح کرد: پشتیبانی کامل از ولایت فقیه و حمایت عملی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، حفظ هوشیاری مردم در مقابل توطئههای دشمن و حفظ وحدت، توجه به همبستگی و انسجام ملی توسط آحاد مردم و گروههای سیاسی و اقشار جامعه و توجه به منافع ملی و سرمایههای اجتماعی کشور از جمله مهمترین حساسیتهای اطلاعاتی و امنیتی است که مردم باید آنها را مدنظر داشته باشند.
وزیر اطلاعات همچنین در ارتباط با آینده اطلاعات و چالشهای فراروی وزارت اطلاعات در جمهوی اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: در مورد آینده اطلاعات به مفهوم کلی پیشبینی میشود اطلاعات نیز مانند هر مقوله دیگری از پیچیدگی برخوردار خواهد شد و باید متناسب با شرایط و متغیرهای آتی تعبیر شود.
وی با بیان اینکه اطلاعات مفهوم سنتی خود را از دست خواهد داد، افزود: ما به دنیای پسا اطلاعات وارد خواهیم شد که در اینجا قدرت نرم از اهمیت ویژهای برخوردار خواهد شد.
وزیر اطلاعات در رابطه با چالشهای فراروی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، گفت: قدرت در نظام مقدس جمهوری اسلامی با دیگر حکومتها متفاوت است و ولایت فقیه به عنوان مقوم اصلی است. علاوه بر آن قدرت کشور ما مبتنی بر مردم است و هر متغیری که در جدایی مردم از نظام موثر باشد میتواند امنیت ملی را دچار چالش کند و برعکس.
علوی خاطرنشان کرد: متغیرهایی که به انسجام جامعه و حکومت بینجامد به عنوان فرصت اطلاعاتی مورد توجه خواهند بود و قطعاً قدرت اطلاعاتی نظام جمهوری اسلامی ایران هم در بعد داخلی و هم در بعد خارجی بیشتر میشود و جمهوری اسلامی ایران قدرت اصلی منطقه است.
نظر شما