به گزارش ایسنا، ناوگروه سی و دوم نیروی دریایی ارتش متشکل از ناو پشتیبانی بوشهر و ناوشکن جماران در آب های آزاد حضور یافته و به عنوان یگان های حاضر در رزمایش، عملیات شناسایی و ترتیب نیروی الکترونیکی و اطلاعاتی دشمن را انجام دادند.
امیردریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش از آزمایش زیردریایی فاتح در این رزمایش خبر داد. زیر دریایی فاتح نسل جدید زیر دریاییهای ایران است که توسط سازمان جهاد خودکفایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده اما هنوز به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار نگرفته است.
همچنین در بخش دیگری از این رزمایش یگان های رزمی و پشتیبانی نیروی زمینی بر اساس دستورات صادره از قرارگاه ذوالفقار ارتش نسبت به جابجایی سریع ادوات و تجهیزات رزمی سبک و سنگین خود درمنطقه عمومی رزمایش اقدام کردند.
پهپاد ترابری با قابلیت حمل محموله های اعم از بمب، مواد منفجره، دارو و غذا نیز در رزمایش مشترک ارتش استفاده شد. همچنین بخشی از پهپادهای نیروی زمینی در قالب نیروهای دشمن در رزمایش محمد رسوال الله(ص) وارد میدان نبرد شدند و به انجام عملیات پرداختند.
براساس این گزارش، هواپیمای P3F نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش مشترک نیروهای ارتش با هدف شنود دریایی به کار گرفته شد. بر اساس اعلام نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار سامانه شنود این هواپیما در رزمایش محمد رسول الله(ص) ارتش مورد استفاده قرار گرفت. جنگنده های واکنش سریع نیروی هوایی عملیات هایی همچون وارد کردن ضربه به نقاط آسیب پذیر دشمن،پشتیبانی سریع از نیروهای مستقر در دریا و خشکی،انجام تک های هوایی در موقعیت های از پیش تعیین شده و سوخت گیری های متعدد هوایی را انجام دادند.
هواپیماهای اس 4، سوخو 24، میراژ، بویینگ 47 و پی سی اس امروز در رزمایش محمد رسول الله دست به عملیات می زنند. همچنین امروز جنگندههای اف 4 نیروی هوایی طبق تقاضای نیروهای سطحی هر دو ساعت یک بار اقدام به بمباران هوایی منطقه مورد نظر میکنند.
نظر شما