به گزارش شفقنا رسانه به نقل از خبرگزاری ONISLAM به برخي از مهمترين هشتگهاي سال 2014 اشاره كرد:
BringBackOurGirls#
گروگانگیری دسته جمعی 219 دختر نیجریه ای توسط گروه تروریستی بوکوحرام در شهر چیبوک در استان بورنو باعث شد تا هشتگ "دختران ما را آزاد کنید" به سرعت در سرتاسر جهان گسترش یابد. رهبران جهان اسلام و مسلمین جهان جزو اولین کسانی بودند که این اقدام ضدانسانی و ضداسلامی تروریستها را محکوم کردند.
IllRideWithYou#
هشتگ "من تو را همراهی خواهم کرد" در زمان گروگانگیری در یک رستوران در سیدنی استرالیا همه گیر شد. یک فرد افراطی که تعادل روانی هم نداشت بیش از 40 نفر از مردم غیرنظامی در کافه لیند منطقه مارتین در سیدنی را به گروگان گرفت. در اولین اقدامها، مسلمانان استرالیا این عمل را محکوم کردند. غیرمسلمانان استرالیا نیز حمایت خود را از همشهریان و هموطنان مسلمان خود در برابر آزارهای اسلام هراسانه، با ساخت هشتگ تو را همراهی خواهم کرد نشان دادند. علت ساخت این هشتگ همراهی یک مرد استرالیایی با زنی مسلمان بود که به خاطر ترس از حملات نژادی می خواست حجاب خود را از سر بردارد.
NotInMyName#
یکی از اصلی ترین گرفتارهای مسلمین در سال 2014 داعش و اعمال وحشیانه آنها بود. هشتگ "نه به نام من" کمپینی توییتری بود که نفرت مسلمانان جهان از کشتارهای بی رحمانه این گروه تکفیری را نشان میداد.
MuslimApologies#
هشتگ معروف به "عذرخواهی مسلمانان" در حقیقت مورد تمسخر آنها و دیگر مردم جهان قرار گرفت. مسلمانان بارها اعلام کردند که هیچ موافقتی با اعمال شنیع و ضدبشری داعشی ها ندارند و دلیلی هم نمی بینند برای این موضوع از کسی عذرخواهی کنند. با بایکوت این هشتگ همگان دانستند یک گروه تندروی کوچک نماینده 6/1 میلیارد مسلمان نیست.
MuslimsThank#
در اکتبر گذشته هشتگ معروف به "تشکر مسلمانان" توسط سازمان روابط مسلمانان آمریکا موسوم به CAIR معرفی شد که هدف آن تشکر مسلمین از شخصیت ها، هنرمندان و فعالانی بود که به نوعی از اقلیت های مذهبی و نژادی مانند مسلمانان حمایت و پشتیبانی کرده بودند.
dustbucketchallenge#
چالش سطل شن در برابر چالش سطل یخ بود. این چالش درست در میانه جنگ وحشیانه صهیونیست ها علیه مردم بی دفاع غزه همگانی شد. بسیاری از مردم مسلمان و غیرمسلمان با شرکت در چالش سطل شن، توجه جهانیان به ظلمی که به مردم غزه می رفت را برانگیختند.
نظر شما