یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۷
۰ نفر

با آزاد پزشدن ۳۴ نانوایی سنگکی در شمال تهران، از دیروز نان سنگک با وزن چانه ۴۵۰ گرمی هزار و۳۰۰ تومان قیمت خورد.

اجراي مرحله تازه ساماندهي بازار گندم، آرد و نان و تأكيد دولت بر آزادپز شدن حداقل 20درصد نانوايي‌هاي سنتي با حذف يارانه آرد، موجب كاهش وزن چانه خمير نان سنگك از 667 گرم در اصلاحيه كارگروه تنظيم بازار به 450گرم و افزايش نرخ اين نوع نان از 800 به هزار و 300، كنجدي به 1500 و پر‌كنجد به 2هزار تومان در نانوايي‌هاي آزاد پز شمال تهران شد.

محمدرضا نظري نژاد، رئيس اتحاديه نانوايان سنگكي شهر تهران با بيان اين مطلب به ايرنا گفت: آزادپز شدن نانوايي‌ها در ارتقاي كيفيت نان بسيار تأثيرگذار خواهد بود و مردم مناطق شمال تهران ازجمله مناطق3،2و6 از امروز مي‌توانند نان سنگك را با وزن استاندارد و با‌كيفيت بر سر سفره‌هاي خود ببرند. همچنين از اين پس آزادپزها آرد خود را آزاد و كيسه‌اي 52تا‌55 هزار تومان از هر كارخانه‌اي كه بخواهند تهيه مي‌كنند.
به‌گفته نظري نژاد آردهاي سهميه‌اي تحويلي به نانوايان سنگكي بدون مغز، نول، سبوس و عامل افت كيفيت نان است.

کد خبر 283847

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha