اجراي مرحله تازه ساماندهي بازار گندم، آرد و نان و تأكيد دولت بر آزادپز شدن حداقل 20درصد نانواييهاي سنتي با حذف يارانه آرد، موجب كاهش وزن چانه خمير نان سنگك از 667 گرم در اصلاحيه كارگروه تنظيم بازار به 450گرم و افزايش نرخ اين نوع نان از 800 به هزار و 300، كنجدي به 1500 و پركنجد به 2هزار تومان در نانواييهاي آزاد پز شمال تهران شد.
محمدرضا نظري نژاد، رئيس اتحاديه نانوايان سنگكي شهر تهران با بيان اين مطلب به ايرنا گفت: آزادپز شدن نانواييها در ارتقاي كيفيت نان بسيار تأثيرگذار خواهد بود و مردم مناطق شمال تهران ازجمله مناطق3،2و6 از امروز ميتوانند نان سنگك را با وزن استاندارد و باكيفيت بر سر سفرههاي خود ببرند. همچنين از اين پس آزادپزها آرد خود را آزاد و كيسهاي 52تا55 هزار تومان از هر كارخانهاي كه بخواهند تهيه ميكنند.
بهگفته نظري نژاد آردهاي سهميهاي تحويلي به نانوايان سنگكي بدون مغز، نول، سبوس و عامل افت كيفيت نان است.
نظر شما