با آزادپز شدن ۲۰ درصد نانوایی‌های بربری، لواش و تافتون از امروز، مرحله دوم آزادسازی نرخ نان در تهران آن هم بدون اعلام هیچ نرخی برای آرد و نان در نانوایی‌های آزادپز کلید خورد.

مرحله نخست آزاد‌سازي‌ نرخ نان با آزادپز شدن 20درصد نانوايي‌هاي سنگكي(21دي ماه) و افزايش نرخ اين نوع نان به 1300تا 2هزار تومان آغاز شد. اكنون مسئولان از اجراي مرحله دوم آزادسازي نرخ نان با آزادپز شدن 20درصد نانوايي‌هاي تافتون، لواش و بربري از امروز اما بدون اعلام هيچ نرخي خبر مي‌دهند.


چانه‌زني براي تعيين نرخ 3 نوع آرد يا نان آزادپز مذكور ادامه داشته و مشخص نيست كه امروز مردم براي خريد نان آزادپز بربري، لواش و تافتون بايد چه نرخي را بپردازند.قاسم زراعتكار، رئيس اتحاديه نانوايان تهران با اشاره به آزادپزي ساير انواع نان سنتي در شهر تهران اعلام كرد، اين طرح براي ارتقاي كيفيت نان، ارائه خدمات بيشتر به مردم و همچنين افزايش حق انتخاب آنان در خريد نان از ابتداي بهمن‌ماه اجرا مي‌شود.

  • مشخص نبودن نرخ آرد و نان آزادپز

بيژن مقدم، نايب‌رئيس اتحاديه نانوايان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ما از مشخص‌نبودن نرخ نان در نانوايي‌هاي آزادپز تافتون، بربري و لواش خبر داد و اعلام كرد هنوز تصميمي در مورد نرخ آزادپزي اين سه نوع نان اتخاذ نشده است. با اين روند به‌نظر مي‌رسد مسئولان تلاش دارند تا پس از مشخص شدن نرخ آرد آزادپز، قيمت آزادپز اين سه نوع نان را بر مبناي قيمت‌هاي كف بازار كشف و اعلام كنند.

کد خبر 284883

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha