همشهری آنلاین: پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های ترکیه داشته است.

turkish newspapers

به گزارش ایرنا از انكارا، خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی) در گزارش مشروحی از تهران با عنوان نامه رهبر ایران به جوانان غرب، نوشت: رهبر ایران جوانان غربی را به آشنایی با حقایق دین اسلام، قرآن کریم و زندگانی حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام دعوت کرد و از آنها خواست اجازه ندهند تروریست هایی را که دست پرورده خود غرب هستند، به عنوان نماینده اسلام به آنها تقدیم کنند.

خبرگزاری آناتولی با یادآوری اینکه رهبر دینی ایران در پی حوادث اخیر فرانسه چنین نامه‌ای را خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی نوشته است، افزود: در این نامه جوانان در مقابل طرح‌های اسلام هراسی در غرب به آشنایی با حقایق و واقعیت‌های دین اسلام دعوت شده‌اند.

آناتولی فرازهایی از این نامه را بازتاب داده است.

روزنامه های پرشمارگان 'آکشام' و 'ینی شفق' و بسیاری از تارنماهای خبری تحلیلی ترکیه نیز با استفاده از خبر آناتولی و با عنوان 'نامه رهبر ایران به جوانان غربی'، این خبر را در بهش اخبار مهم خارجی خود منتشر کرده اند.

به نوشته آکشام، آیت الله خامنه ای در نامه خود به جوانان غرب از آنها خواسته است پشت پرده کمپین های ضداسلام را تحقیق و بررسی کرده و در قبال پیش داوری ها و اطلاعات نادرست از اسلام، به منابع اسلامی روی آورده و واقعیت را جویا شوند.

در تارنمای خبری روزنامه ینی شفق نیز نوشته شده است: رهبر دینی ایران به جوانان غرب گفت، در مورد اسلام و قران کریم و حضرت پیامبر(ص) صاحب معلومات شوند و زندگی پیامبر گرامی اسلام را بخوانند و به بیننند که اسلام دین رحمت است و آنچه که می خواهند به نام اسلام در غرب وانمود کنند، نیست.

تارنماهای خبری تحلیلی 'تایم ترک'، 'یورت گوندم'، 'توپولوم خبر' و 'تله خبر' نیز ضمن برجسته کردن پیام رهبری در مخاطب قرار دادن جوانان غربی نسبت به توطئه هایی که علیه اسلام در غرب طراحی و اجرا می شود، به چاپ متن کامل این پیام پرداخته اند.

تایم ترک، در مطلبی به نقل از رهبر انقلاب ایران نوشت: سخن من با شما درباره اسلام است و به طور خاص، درباره تصویر و چهره ای که از اسلام به شما ارائه می گردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاش های زیادی انجام شده است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهره گیری از آن، متأسّفانه سابقه ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد... شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می بینید که در تاریخ نگاری های جدید، رفتارهای غیرصادقانه و مزوّرانه ی دولت های غربی با دیگر ملّت ها و فرهنگ های جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از برده داری شرمسار است، از دوره استعمار سرافکنده است؛ از ستم بر رنگین پوستان و غیرمسیحیان خجل است؛ محقّقان و مورّخان شما از خونریزی هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگ های اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی می کنند.

این رسانه‌ها با یادآوری حملات تروریستی اخیر در پاریس که موجب کشته شدن 17 تن ش، نوشته‌اند: پس از این حمله، مجله موهون شارلی ابدو بار دیگر با اقدام تحریک آمیزی، کاریکاتورهایی علیه اسلام منتشر کرد که خشم مسلمانان جهان را برانگیخت.

کد خبر 285046

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha