انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. اگر به نوشیدن دمنوش علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.

انار

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، نوشیدن دمنوش انار در روزهای سرد پاییزی بهترین کار برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد.

دمنوش انار ، میوه ضد سرماخوردگی

انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.

دمنوش آب انار

آب انار را بگیرید و گرم کنید.
آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.
دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.
می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.

دمنوش انار و دارچین

آب را به جوش آورید.
یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با ۵ لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.
قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
۲.۳ لیوان از دمنوش را با ۱.۳ لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.

دمنوش انار و گلپر

سه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.
یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.
گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.
به جای آب جوش می توانید از آب انار استفاده کنید.
اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.

دمنوش دانه انار خشک شده

۱۰۰ گرم دانه ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن ۶ لیوان آب جوش بیافزایید.
قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد.
دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.
چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.

پوست انار را دور نریزید | دمنوش انار برای چی خوبه ؟ + روش تهیه دمنوش پوست انار

طرز تهیه دمنوش پوست انار تازه

یک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.
به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیافزایید.
قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.
دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.

دمنوش پودر پوست انار

یک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید.
به آن مقداری آب جوش بیافزایید.
اجازه دهید دمنوشتان کامل دم بکشد.
بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید.
برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.

پوست انار را دور نریزید | دمنوش انار برای چی خوبه ؟ + روش تهیه دمنوش پوست انار

نکات مهم

به دلیل قند موجود در انار، ‌بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند زیرا این دمنوش می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد.
مبتلایان به زخم معده باید با احتیاط از دمنوش انار استفاده کنند.
برای شیرین کردن دمنوش انار می توانید به جای عسل از نبات هم استفاده کنید.
دمنوش انار با مقداری نبات و زنجبیل برای افراد سردمزاج مناسب تر است.
دمنوش انار خواص فوق العاده ای دارد اما شما باید در مصرف آن احتیاط نمایید.

کد خبر 911541

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 8
  • IR ۲۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    12 6
    نویسنده عزیز دمنوش انار و پوست انار . از دمنوش پوست انار تازه اول خودت تست کن که چی میشه بعد براش تبلیغ کن . خواندنش هم معلوم بود ناجوره. منتظر خواص بیشتر بودم .
  • شهرام IR ۰۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
    13 49
    مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار و محصولات مشتق‌شده از آن می‌تواند سطح قند خون را کاهش دهد و به مدیریت دیابت کمک کند. انار حاوی ترکیبات فیتوشیمیایی مانند آنتوسیانین‌ها و پلی‌فنول‌ها است که می‌توانند اثرات مثبتی در کنترل قند خون داشته باشند.
  • جعفر IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
    12 0
    پوست انارودمنوش آن فقط به درد غرغره کردن دهان و گلو میخوره لطفاا ادرس اشتباهی به دیگران ندهید
  • جعفر IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
    11 4
    آقا ی محترمی که میگی برای قند خون خوبه در نکات مهم همین صفحه نوشته دیابتی ها احتیاط درمصرف انار داشته باشند کمی دقت کن چه میگی
  • رزمنده IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
    10 3
    دمنوش انار تا الان نشنیده بودم. اما خوردن سفیدی داخل پوست انار و پرده نازک بین دانه در دفع باکتری‌های معده موثر هستند. سفیدی پوست انار در طب سنتی استفاده میشد. رفع یوبوست مزن، میلین معده ، رفع دل درد ، استفاده میشد. گاهاً طبع آن سرد است بعد خوردن سفیدی پوست انار نبات داغ میخورند. اما نشنیدم کل پوست را بجوشانند. حالا اگر سفیدی پوست را بجوشانند ، باز قابل تامل بود ولی کل پوست و قرمزی پوست را نشنیدم بجوشانند.
  • پراید و پیکان IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
    3 2
    پوست انار را دور نریزید مسؤلان دانه‌هایش را بخورید پوست‌شان را به دهید به مردمِ گوش به فرمان،انار گیلوئی ۴۰یا۵۰هزار و مگر درماندگانِ بی پول می‌خورد؟