به گزارش مهر، غلامحسین خدری در اين باره گفت: معاونت تایید صلاحیت و توانمندی علمی هیات مرکزی جذب وزارت علوم، فرایند جذب و تبدیل وضعیت ها را بررسی می کند، پرونده های ارسالی از طریق هیاتهای اجرایی جذب دانشگاهها، توسط این معاونت استعلام می شود.
وی ادامه داد: درحال حاضر در 31 استان کشور دفتر تحقیق و جذب استانی این معاونت فعال است که تحقیق مربوط به اعضای هیات علمی توسط این دفاتر انجام می شود.
معاون تایید صلاحیت و توانمندی علمی هیات مرکزی جذب افزود: پس از اینکه تحقیق های لازم انجام شد، نتیجه به دانشگاهها ارایه می شود، دانشگاهها نیز برمبنای جواب استعلام و تحقیق کارهای صلاحیت عمومی و علمی پرونده های تشکیل شده را در هیات های اجرایی جذب مورد بررسی قرار می دهند.
وی یادآورشد: سپس پروندههای بررسی شده برای ما ارسال می شود، کارهای صورت گرفته برروی پرونده ها مرور می شود، سپس در هیات مرکزی جذب مطرح شده و در صورت تایید به دانشگاه ارسال می شود.
خدری به آمار فعالیت های صورت گرفته توسط معاون تایید صلاحیت و توانمندی علمی هیات مرکزی جذب وزارت علوم از سال 88 تا 30 دی ماه 93 اشاره کرد و گفت: طی این سالها در بخش تعیین صلاحیت های عمومی 39 هزار و 251 پرونده متقاضی بررسی شده که بالغ بر 91 درصد آنها تایید شده است .
وی ادامه داد: در بخش تعیین صلاحیت علمی نیز طی سال های مذکور 5 هزار و 827 پرونده ارایه شده که 86 درصد این پرونده ها تایید شده است.
خدری یادآور شد: طی این مدت استعلام هایی که از مراجع سه گانه صورت گرفته 212 هزار و 256 مورد و تحقیق هایی که صورت گرفته 88 هزار و 992 پرونده بوده است .
نظر شما