به گزارش ايرنا، "احمدعلی کیخا" روز سهشنبه در حاشیه نخستین نشست هماندیشی قرقهای اختصاصی در یزد گفت: در برخی استانها بهخاطر وضعیت فرهنگی و فعالیت مردم کمتر در این زمینه با مشکل مواجه هستیم.
وی خاطر نشان کرد: وضعیت موجود یک هشدار جدی برای آحاد مردم و مسئولان اجرایی است تا به نحو شایسته و جدی برای جلوگیری از آسیبرسانی به حیات وحش اقدام کنند.
معاون سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: باید طبق مقررات برای حفظ گونههای گیاهی و جانوری در سطح کشور یک اقدام عملی صورت گیرد که قطعا یکی از کارها مهم راهاندازی قرقهای اختصاصی است.
کیخا اظهار کرد: برای اجرایی شدن هدف قانون تکلیف سازمان حفاظت محیط زیست و متولیان امر را بهصورت دقیق و شفاف بیان کرده که از مهمترین آنها حفاظت مشارکتی است.
وی ادامه داد: رویکرد اصلی که قانون به سازمان حفاظت محیط زیست تکلیف کرده ایجاد قرقهای اختصاصی و تاکید بر واگذاری عرصهها به مجامع برون محلی است.
وی تاکید کرد: قطعا بدون جلب مشارکت مردم و تشکلهای مردمنهاد در حوزه زیست محیطی دولت و مسئولان به تنهایی نمیتوانند وظایف را انجام دهند.
کیخا گفت: حضور فعالانه مردم در حفاظت از گونههای گیاهی و جانوری با حفظ منافع کشور و فعالان در این بخش در قالب برنامه طبیعتگردی اساس کار است.
وی افزود: تاکنون در استانهای کشور هیچ بخشی به عنوان قرق اختصاصی به مردم واگذار نشده ولی به دنبال تحقق این امر طبق مقررات هستیم.
نظر شما