به گزارش ایسنا، ابراهیم فتایی با بیان این که همه موجودات روی زمین کوشیدهاند به قانون پیرامون طبیعت احترام بگذارند، افزود: انسان برخلاف دیگر موجودات همواره بر تهدید و نابودی محیط زیست تاثیرگذار بوده است.
وی با بیان این که مهمترین عامل نابودی محیط زیست انسان است، تصریح کرد باید ضمن شناخت کافی از آلایندههای محیط زیست، باور داشته باشیم که طبیعت را برای زندگی نسل آینده نیاز داریم.
فتایی توسعه را همگام با حفظ محیط زیست ضروری دانست و گفت: بشر به حدی در تخریب محیط زیست تعجیل میکند که تا هزاران سال دیگر زمین قابل زندگی نخواهد بود.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان این که در شرایط کنونی 97 درصد آبهای سطحی در کشور خشک شدهاند، خاطر نشان کرد: بر اساس استانداردها، بهرهبرداری از آبهای سطحی نباید بیش از 40 درصد باشد این در حالی است که در سطح دنیا تنها دو کشور ایران با 97 درصد و مصر با 46 درصد در بهرهبرداری از منابع آبی در وضعیت بحران قرار دارند.
دبیر علمی کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست برگزاری این کنفرانس را برای بهرهبرداری بهینه از محیط زیست و کاهش آلودگی و تخریب محیط زیست در راستای توسعه پایدار دانست و گفت: توسعه پایدار توسعهای است که ضمن تامین نیازهای نسل امروز، نیازهای نسل آینده را نیز با کنترل آلودگیها و تخریب محیط زیست انجام دهد.
وی با بیان این که 144 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده بود، افزود: بر اساس نظر هیات داوران 130 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و 20 مقاله بصورت سخنرانی و مابقی بصورت پوستر ارائه خواهد شد.
فتایی تصریح کرد: در پایان کنفرانس از طرف بنیاد ملی نخبگان از سه مقاله منتخب در بخش سخنرانی پانل و دو مقاله منتخب در بخش پوستر بصورت ویژه تجلیل خواهد شد.
همشهری آنلاین: دبیر علمی کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست گفت: ۹۷ درصد آبهای سطحی کشور خشک شده است.
کد خبر 294621
نظر شما