در این مطلب میخواهیم در خصوص یک روش بسیار ساده و موثر برای سم زدایی و تقویت کبد صحبت کنیم. رمز اصلی این درمان طبیعی در ترکیب آب با کشمش است که باعث تحریک عملکرد کبد میشود و به تصفیهی خون کمک میکند. خواص این ترکیب مفید ناشی از خواص کشمش است.
شما میتوانید از این درمان مفید به مدت 4 روز استفاده کنید تا گوارشتان بهبود پیدا کند و انرژی بیشتری کسب کنید. برای تقویت کبدتان ادامهی مطلب را از دست ندهید.
آیا خواص آب کشمش را میدانید؟
پزشکان توصیه میکنند که خوردن کشمش به هنگام صبح برای حفظ و ارتقای سلامت قلب مفید است. این مادهی غذایی باعث دفع کلسترول بد خون شده و تری گلیسیرید را کاهش میدهد و برای مقابله با یبوست کارساز است. علاوه بر این کشمش منبع طبیعی ویتامینها و مواد معدنی است و خواص آن زمانی که در آب خیس میشوند افزایش پیدا میکند. با این کار، میزان قند موجود در آن کاهش پیدا میکند و شما یک درمان طبیعی موثر برای کبدتان در اختیار دارید.
آب کشمش: منبع طبیعی آنتیاکسیدانها
کشمش یکی از منابع طبیعی آنتیاکسیدانهاست. این میوهی خشک سرشار از بیوفلاونوئیدها است که برای محافظت بدن در برابر رادیکالهای آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن فوقالعاده هستند. آب کشمش یک درمان سنتی است که از بروز بسیاری از بیماریهای قلبی و کبدی پیشگیری میکند.
آب کشمش برای سمزدایی از بدن
حتماً میدانید که کبد و کلیهها از اعضای حیاتی بدن هستند که وظیفهی تصفیهی خون و دفع فلزات سنگین یا سموم بدن را نیز بر عهده دارند. با این حال گاهی پیش میآید که عملکرد این اعضا به دلیل یک رژیم غذایی نادرست، مصرف زیاد چربی یا سبک غذایی نادرست دچار مشکل میشود. باید بدانید که تجمع این سموم باعث مریضی میشود. اگر حداقل یک بار در ماه و به مدت 4 روز پیاپی آب کشمش بنوشید کبدتان به وظایف اصلی خون یعنی سم زادیی از بدن بهخوبی عمل خواهد کرد. این درمان ساده و موثر زمانی که احساس سنگینی میکنید و یا گوارشتان با کندی صورت میگیرد کارساز خواهد بود.
آب کشمش برای هضم راحت غذا
نوشیدن آب کشمش یک روش ساده و موثر برای تصفیهی خون است و عملکرد کبد را تحریک میکند و برای هضم غذا نیز موثر است. این ترکیب مفید باعث تفکیک شیرهی معده میشود، تجزیهی مواد غذایی را تسهیل میبخشد و به این ترتیب باعث بهبود مواد مغذی میشود. تمام اثرات گفته شده را بعد از 2 روز مصرف ترکیب آب کشمش مشاهده خواهید کرد.
طرز تهیهی معجون آب و کشمش
مواد لازم
آب دو لیوان (400 میلیلیتر)
کشمش 150 گرم
طرز تهیه
قبل از هر کاری بهترین کشمش را انتخاب و خریداری کنید. حواستان باشد کشمشهایی که زیاده از حد برق میزنند را انتخاب نکنید.
کشمشهای طبیعی که رنگ تیرهتری دارند را انتخاب کنید که نه زیاد سفت باشند و نه زیاد نرم. به 150 گرم کشمش نیاز دارید. قبل از هر کاری کشمشها را بهخوبی شستشو دهید و کنار بگذارید. دو لیوان آب را گرم کنید. زمانی که آب به جوش میآید کشمشها را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه به آرامی بپزند. سپس زیر شعله را خاموش کرده و بگذارید کشمشها تمام شب را در آب مانده و خیس بخورند.
روز بعد کافی است که کشمشها را آبکش کنید و آب خوشمزه را دوباره گرم کنید.
لازم است که صبحها بهصورت ناشتا این آب را بهصورت ولرم یا داغ میل کنید. بعد از سی تا سی و پنج دقیقه نیز صبحانهتان را میل کنید.
یادتان باشد که این درمان را باید به مدت 4 روز متوالی در پیش بگیرید.
از کشمشهای تیره استفاده کنید.
تا آنجایی که امکان دارد از سلامت کشمشها و عاری بودن آنها از آفتکشها و مواد نگهدارنده اطمینان حاصل کنید.
هرماه یک مرتبه این نوشیدنی را به مدت 4 روز متوالی میل کنید.
بهتر است یک رژیم غذایی کمچرب را دنبال کنید و در عین حال مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید.
منبع: تبیان
نظر شما