چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.

آشنایی با روش تهیه ماکارونی‌های رنگی

مواد لازم:

لبو و اسفناج: به مقدار لازم

ماکارونی: يك بسته

طرز تهیه:

1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند.

2. بعد از پخته شدن آب آنها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید.

3. ماکارونی‌تان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمه‌ای پر از آب جوش بریزید.

4. مانند زمانی که به صورت ساده ماکارونی را داخل قابلمه برای آبکش کردن می‌ریزید، آن را داخل قابلمه در حال جوشیدن ریخته و حدود ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید.

5. سپس آب لبو و اسفناج را به دو قابلمه اضافه کرده و بگذارید ۱۰ ال ۱۵ دقیقه با آنها جوش بخورید.

6. در انتها ماکارونی‌ها را آبکش کرده و از خوردن غذای‌تان لذت ببرید.

نکته:

می‌توانید به جای این دو رنگ طبیعی از رنگ‌های مجاز خوراکی هم استفاده کنید.

ماکارونی‌های رنگی

http://cooking.akairan.com

کد خبر 298351

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha