همشهری آنلاین: جانشین ولیعهد عربستان در سفر به روسیه با رئیس‌جمهوری این کشور دیدار و با وی درخصوص تحکیم روابط میان دو کشور به ویژه در زمینه نظامی بحث و تبادل نظر کرد.

دیدار پوتین و جانشین ولیعهد عربستان در روسیه

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، "محمد بن سلمان "وزیر دفاع عربستان و جانشین ولیعهد این کشور در سفر به روسیه با "ولادیمیر پوتین"، رئیس‌جمهور این کشور در شهر سن‌پترزبورگ دیدار و با وی درخصوص تحکیم روابط میان دو کشور و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و گفت‌وگو کرد.

پوتین و محمد بن سلمان در حاشیه یک همایش اقتصادی سن‌پترزبورگ بر تصمیم خود برای تحکیم و تقویت همکاری دو جانبه تاکید کردند.

پوتین در این دیدار خواهان سفر ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان به مسکو شد و تاکید کرد که روسیه خواهان حفظ روابط با عربستان است.

محمد بن سلمان نیز بر تلاش ریاض برای تقویت روابط با روسیه در تمامی زمینه‌ها تاکید کرد و گفت: ریاض به اهمیت و جایگاه روسیه در جهان توجه دارد.

پوتین و محمد بن سلمان در حاشیه این همایش توافق‌نامه‌های همکاری نظامی و توافق‌نامه‌هایی را در زمینه استفاده از انرژی هسته‌ای امضا کردند.

وزیر انرژی روسیه نیز در این راستا تاکید کرد که فعالیت کمیته مشترک روسیه و عربستان در اکتبر آینده از سر گرفته می‌شود.

کد خبر 298475

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha