همشهری آنلاین: مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه گفت: نظر سنجی انجام شده بر روی شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد ۸۲ درصد کاربران عضو گروه‌های دوستی هستند.

شبکه اجتماعی

به گزارش مهر، روزبه کردونی مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی وزارت رفاه ضمن بیان برخی از نتایج نظر سنجی انجام شده پیرامون دیدگاه مردم تهران در خصوص شبکه­‌های اجتماعی افزود: این نظرسنجی در خرداد ماه امسال با همکاری یکی از موسسات معتبر نظرسنجی کشور انجام شده و از نظر محل سکونت، فراوانی پاسخگویان ساکن نیمه شمالی شهر با پاسخگویان ساکن نیمه جنوبی شهر تقریباً برابر گرفته شد به طوری که گروه نمونه بدون واسطه و با توجه به روش نمونه­ گیری، معرف جامعه آماری باشد.

مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی وزارت رفاه در ادامه اظهار داشت: نتایج این نظرسنجی بیانگر این است که از حیث نوع گروه­ هایی که در شبکه­ های اجتماعی عضو هستند، گروه ­های دوستی بیشترین اقبال را در میان شهروندان تهرانی داشته است بطوریکه بررسی‌ها نشان داد که ۸۲ درصد کاربران عضو گروه‌های دوستی هستند.

وی گفت: از نظر محتوای رد و بدل شده، بیشترین فراوانی را در میان نوع مطالب رد و بدل شده، طنز و جوک دارد و مطالب علمی نیز با فاصله نسبتا زیادی در رتبه دوم قرار می‌گیرند و پس از آن اخبار و تحلیل‌ های سیاسی، اخبار خانوادگی، گروه­ های ورزشی و آشپزی قرار دارد.

کردونی در خصوص دیدگاه پاسخگویان پیرامون تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی در روابط بین افراد در دنیای واقعی همچنین تاکید کرد: نیمی از پاسخگویان (۵۰.۸ درصد) معتقدند این شبکه­ ها بیشتر باعث کاهش روابط و دید و بازدید بین افراد فامیل و دوستان می ­شود و ۲۴.۸ درصد نظر عکس داشته و معتقدند این شبکه­ ها باعث شده که فامیل و دوستان خیلی از همدیگر باخبر باشند. ۱۳.۸ درصد نیز در این زمینه نظر بینابین داشته ­اند.

مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه در خصوص نگرش پاسخگویان به آسیب‌های شبکه ­های اجتماعی نیز افزود: ۶۷.۷ درصد پاسخگویان با این نظر موافق بوده اند که «شبكه هاي اجتماعي باعث مي‌شود كنترل والدين بر فرزندان كم شود» و در مقابل ۱۷.۶ درصد با این نظر مخالفت کرده­ اند. ۱۴.۸ درصد نیز نظر بینابین داشته­‌اند.

به گفته وی، ۶۴.۱ درصد پاسخگویان با این نظر موافق بوده‌اند که «شبكه‌هاي اجتماعي باعث شده ارتباط بين اعضاي يك خانواده (والدين با فرزندان و زن و شوهر) كم شود» و در مقابل ۲۱.۸ درصد با این نظر مخالفت کرده ­اند همچنین ۱۴.۱ درصد نیز نظر بینابین داشته­ اند.

کردونی گفت:۶۵.۱ درصد پاسخگویان نیز با این نظر موافقند که «در شبكه‌هاي اجتماعي امكان فريب و اغفال دختران و سوء استفاده­ هاي جنسي وجود دارد» و در مقابل ۲۰ درصد با این نظر مخالفت کرده‌­اند و همچنین ۱۴.۹ درصد نیز نظر بینابین داشته­ اند.

مدیر کل دفتر امور اسیب‌های اجتماعی با تاکید بر لزوم آگاه سازی افکار عمومی از آسیب‌های نوپدید مرتبط با شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت : ۸۷ درصد پاسخگویان این نظرسنجی  معتقد بوده اند که «بايد نحوه استفاده از اين شبكه ها به افراد آموزش داده شود.»

کد خبر 304869

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha