همشهری آنلاین: یک مشاور طب سنتی گفت: برنج سفید عامل دیابت و شکر سفید عامل پوکی استخوان است؛ کبد چرب مقدمه بیماری است و از تُند خوردن و نجویدن غذا و همچنین مصرف نوشابه‌های گازدار و غذاهای سرخ‌کرده بروز پیدا می‌کند.

شکر سفید و دیابت

به گزارش خبرگزاری تسنیم, محمد دریایی اظهار داشت: برنج قهوه‌ای را از ما گرفتند و برنج سفید را جایگزین کردند که عامل اصلی دیابت است، همچنین شکر قهوه‌ای و سرخ را که ملین بود از ما گرفتند و شکر سفید را جایگزین کردند که عامل پوکی استخوان است. سوسیس و کالباس را به بچه‌های ما دادند که دارای بنزوات سدیم گلوتامات و نیترات سدیم دارد، اینها همه سرطان‌زا است.

  • نوشابه عامل بروز بسیاری از ریفلاکس‌ها است

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و مشاور طب سنتی افزود: غربی‌ها اعتراف می‌کنند به اینکه ما غذاهایی را که مورد تأییدمان هست به مردم می‌دهیم و مردم مریض می‌شوند مثلاً ناراحتی معده می‌گیرند؛ در نوشابه ترکیباتی وجود دارد که دریچه مری را سُست می‌کند و این سُستی عامل بیشتر ریفلاکس‌ها است.

  • کبد چرب به‌دلیل تندخوردن و نجویدن غذا

دریایی گفت: متأسفانه افراد غذا را تُند می‌خورند و خوب نمی‌جوند و خلطی که از آن در کبد به وجود می‌آید کیموسی است که در معده به وجود می‌آید, ماده‌ای است که از نظر کبد شناخته شده نیست که باعث چربی کبد می‌شود.

وی ادامه داد: کبد چرب مقدمه بیماری است؛ کبد چرب ناشی از مصرف غذاهای سرخ‌کرده، فست فودها، نوشابه‌های گازدار است. غذاهایی مانند کوفته یا حلیم بادمجان به‌عنوان غذای سالم مطرح است.

  • گوشت گاو عامل بیماری است

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: خدا نیامرزد کسانی را که دامداری گاوداری را در ایران رایج کردند. اصلاً گاوداری برای مملکت ما نبود. تمام بیماری‌های ما برای گوشت‌های اسید اوریک‌دار است یعنی وقتی ما گوشت گاو را می‌خوریم که پیامبر ما خوردن آن را نهی کرده است بیشتر دچار پادرد می‌شوند و اسید اوریکشان بالا می‌رود.

کد خبر 307966

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha