به گزارش ایرنا هدایت حسینی افزود: برنامه کنترل مستمر و نمونه برداریهای متعدد از سال گذشته در سطح عرضه آبلیموها در حال اجرا است وتوقیف سه خط تولید یاد شده هم براساس این برنامه انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: موارد عدم انطباق با ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در 51 محصول آبلیمو با نامهای تجاری، اثبات شده که پرونده تخلفات این شمار تولید کننده از طریق دانشگاههای علوم پزشکی ناظر به مراجع قضایی ارجاع شده است.
وی یادآور شد: برنامه ارتقای سلامت و کیفیت آبلیمو به دلیل وجود گزارشات فنی از دانشگاههای علوم پزشکی و ارزیابی محصولات سطح عرضه از سال گذشته به صورت یک برنامه مصوب در اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و بهداشتی در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: به منظور اطمینان از سلامت و کیفیت آبلیمو در اولین قدم، ضوابط صدور پروانههای بهداشتی ساخت سازمان غذا و دارو مورد بازنگری قرار گرفت و با توجه به آنکه استفاده از روشهای تولید قراردادی و نامهای تجاری متعدد، سبب بروز تقلب و تخلف در این صنعت شده بود، محدودیتهایی از این جهت با همکاری انجمن صنفی مربوطه در نظر گرفته شد.
حسینی در عین حال افزود: شماری از واحدهای تولید کننده آبلیمو محصولات بسیار با کیفیت و سالم تولید میکنند که مصرف آنها مورد تایید سازمان غذا و دارو است که به دلیل کیفیت بالا، امکان اعطای نشان ایمنی و سلامت به عنوان یکی از نشانهای عالی حوزه سلامت به آنها وجود دارد.
نظر شما