یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: تهیه کننده «اکسیر» که برای شبکه سه سیما آماده می شود توضیح داد که این برنامه از چهار اتاق فکر شامل پزشکان، شورای نویسندگان و دیگر عوامل تشکیل شده است.

شبکه ۳

به گزارش مهر؛ مصطفی شریفی با اشاره به برنامه «اکسیر» که به زودی ضبط آن در شبکه سه سیما آغاز می‌شود، گفت: «اکسیر» برنامه ویژه‌ای است که با توجه به نمونه‌های موفقی که در دنیا وجود داشته است و با توجه به فرهنگ، شیوه زندگی و نیازهای ایرانی اسلامی مردم کشورمان طراحی شده است.

وی ادامه داد: این برنامه قرار است به شیوه و سبک زندگی، سلامت و عادات ما بپردازد و ساختاری ترکیبی دارد. در این ساختار که فرمی شبه‌نمایشی دارد از عوامل زیادی بهره گرفته شده است و برنامه کمپین های مختلف اجتماعی که با تغییر عادات غلط زندگی مرتبط است تا کمپین های مرتبط با حوزه های سلامت همچون دیابت، قند خون، فشار خون و پیاده روی را راه اندازی می کند.

  • مهراب قاسم خانی سرپرست نویسندگان

شریفی با اشاره به پیش تولید طولانی مدت برنامه «اکسیر» بیان کرد: ما حدود ۱۰ ماه برای این کار پیش تولید داشتیم و امیدوارم بتوانیم در ابتدای آبان ماه تولید کار را شروع کنیم. در این مدت حدود هفت ماه برای بحث پژوهش این اثر زمان گذاشتیم و چند ماه هم در حوزه ساختار برنامه تحقیق کردیم. در حوزه ساختار صحبت هایی با عده ای از تهیه کنندگان خارجی داشتیم و از تجربیات این افراد استفاده کردیم.

تهیه کننده «اکسیر» به دیگر جزییات برنامه اشاره و عنوان کرد: مهراب قاسم خانی سرپرستی شورای نویسندگان این مجموعه را بر عهده دارد و قرار است این مجموعه به صورت شبه‌نمایشی پیش برود تا بتواند تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. البته با توجه به اینکه ما چندین اتاق فکر داریم متن و محتوا برای رسیدن به شورای نویسندگان برنامه باید یک فرایند را طی کند.

  • چهار اتاق فکر و حدود ۴۰۰ نفر عوامل یک پروژه

وی اضافه کرد: ما در این مجموعه چهار اتاق فکر داریم و حدود ۴۰۰ نفر عوامل پروژه هستند. اولین اتاق فکر ما مربوط به پزشکان است که حدود ۱۸۳ نفر در آن فعالیت دارند و نمایندگانی از وزارت بهداشت، دانشکده علوم پزشکی و دیگر حوزه ها به علاوه ۱۶۰ پزشک متخصص را شامل می شود. محتوای برنامه در این اتاق تولید می شود و بعد به اتاق فکر دیگری می رود که اعضای آن یک گروه هشت نفره هستند. این گروه هفت پزشک و یک ژورنالیست تلویزیونی در حوزه سلامت را شامل می شود و آنها از محتوای مورد نظر یک سناریوی علمی تهیه می کنند. این سناریو علمی به اتاق فکر سوم که شورای نویسندگان هستند، می رسد و المان های دراماتیک و نمایشی در آن درنظر گرفته می شود.

شریفی با اشاره به آخرین اتاق فکری که محتوا به آنجا می رسد، توضیح داد: اتاق فکر پایانی برنامه متشکل از تیم سازنده همچون تهیه کننده و مجریان برنامه است و سناریو در آنجا دورخوانی و برای ساخت نهایی می شود. به این ترتیب هر قسمت از این برنامه به اندازه ۱۰ قسمت از ما انرژی و زمان می برد.

  • تاثیر «اکسیر» در برابر برنامه های ماهواره‌ای

تهیه کننده برنامه «اکسیر» با اشاره به هدف این برنامه تصریح کرد: تمام این تلاش ها صورت می گیرد تا بتوانیم برنامه موثری بسازیم، به گونه ای که مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد و خود مخاطب به سمت تغییر سبک زندگی و عادات غلط زندگی اش حرکت کند و به این تغییرات هم پایبند باشد. تاثیرگذاری این برنامه به گونه ای خواهد بود که اگر برنامه و یا سریالی همزمان با «اکسیر» از شبکه های ماهواره ای پخش شود مردم «اکسیر» را انتخاب کنند.

شریفی در پایان بیان کرد: مجموعه «اکسیر» فعلا قرار است در ۵۲ قسمت ساخته شود و ادامه آن به کیفیت کار بستگی دارد.

کد خبر 310825

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سینما

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha