به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، حمیده چوبک رییس پژوهشکده باستانشناسی با اعلام این خبر گفت: ما در چند ماهه اخیر تلاش کردیم تا حفاظت از اسکلت بانوی 7 هزار ساله را در محل انجام دهیم تا شرایط برای ساخت سایت موزه فراهم شود.
وی افزود: پس از بررسیهای بیشتر مشخص شد که به دلیل قرار گرفتن محل کشف اسکلت در بافت شهری و مرکز شهر امکان حفاظت کامل اثر و همچنین فراهم ساختن امکانات فنی ساخت سایت موزه به صورت همزمان میسر نیست.
این باستانشناس پیشکسوت تأکید کرد: بنابراین مجموع تصمیمگیری این شد که تا زمان ایجاد سایت موزه، اسکلت به موزه ملی منتقل شده و در حوزه فرهنگی چشمه علی قرار داده شود.
به گفته رییس پژوهشکده باستانشناسی اسکلت بانوی 7 هزار ساله تهران پس از مطالعات لازم فنی و تخصصی برای ایجاد سایت موزه و همچنین ادامه کاوشها به محل اصلی خود بازگردانده خواهد شد.
از سوی دیگر کامران احمدی رییس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی به خبرنگار سایت پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: باستانشناسان باید شرایط فیزیکی انتقال اسکلت را فراهم کنند تا کارشناسان پژوهشکده حفاظت و مرمت نیز زیر ساختهای لازم برای انتقال را فراهم سازند.
احمدی خاطرنشان ساخت که این پژوهشکده و موزه ملی با همکاری یکدیگر امکان قرار دادن اسکلت در مکان مناسب و قابل رویت برای عموم را فراهم خواهند ساخت.
نظر شما