همشهری آنلاین: چندتن از باستان‌شناسان عضو پژوهشکده باستان‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با انجام حفاری‌هایی راه سفر بانوی ۷ هزار ساله تهران به موزه ملی را هموار کردند.

Seven thousand-year-old woman

شنیدن خبر انتقال اسکلت زن 7 هزار ساله تهران به موزه ملی بعد از فراز و نشیب‌هایی که داشت برای علاقمندان به باستان‌شناسی و دوستداران فرهنگ و تمدن ایرانی بسیار خوشایند به نظر می‌رسد.

با تمام ریسک‌هایی که در انتقال اسکلت زن 7 هزار ساله وجود دارد شرایط نامناسب نگهداری آن سبب شد که نهایتا مسئولان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری بر انتقال موقت آن به موزه ملی متفق‌القول شوند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با توجه به اینکه هنوز اقدام‌های لازم برای ایجاد سایت موزه در محل کشف اسکلت 7 هزار ساله صورت نگرفته است باستان‌شناسان با انجام اقدامات علمی موفق به آزادسازی اطراف اسکلت شده‌اند و در روزهای آینده انتقال آن توسط حفاظت‌گران به موزه ملی صورت خواهد گرفت.

بنابراین گزارش، گروهی از باستان‌شناسان هم اکنون اقدامات فیزیکی انتقال اسکلت را انجام داده و موفق به آزادسازی اطراف آن شده‌اند.

سیامک سرلک باستان‌شناس حاضر در محل کشف اسکلت زن 7 هزار ساله در گفت و گو با خبرنگار سایت پژوهشگاه (richt.ir) تصریح کرد مقدمات انتقال اسکلت از نظر باستان‌شناسی فراهم شده و در مرحله بعد کار انتقال توسط کارشناسان پژوهشکده حفاظت و مرمت انجام خواهد گرفت.

گفتنی است، حمیده چوبک رییس پژوهشکده باستان‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری پیش از این اعلام کرده بود اسکلت بانوی 7 هزار ساله تهران پس از مطالعات لازم فنی و تخصصی برای ایجاد سایت موزه و همچنین ادامه کاوش‌ها به محل اصلی خود بازگردانده خواهد شد.

مشاهده تکه‌های سفال توسط مهسا وهابی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته باستان‌شناسی در میان حفاریهای فاضلاب چهار راه مولوی در سال گذشته کاوش‌های اضطراری باستان‌شناسی را به همراه داشت که به کشف اسکلت بانوی 7 هزار ساله منجر شد.

کد خبر 312489

پر بیننده‌ترین اخبار فرهنگ عمومی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha