به گزارش همشهري آنلاين به نقل از وبدا، دكتر امين صابرينيا با بیان اینکه «وزارت بهداشت، تمهیدات لازم بهداشتی و درمانی را برای حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از زائران امام حسین (ع) در ایام اربعین حسینی اندیشیده بود»، گفت: در بخش مراقبتهای بهداشتی و درمانهای سرپایی، مشکلی نداشتيم.
رييس اورژانس كشور، با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیش از 200 هزار زائر امام حسین (ع)، گفت: در این ایام، حدود 200 مأموریت به منظور انتقال بیماران به بیمارستانها انجام گرفته است.
او گفت: زائران در طول 10 روز از کشور خارج میشوند اما در طول سه روز به کشور باز میگردند، بنابراین لازم است تا مدیریت دقیقی بر راهها انجام شود و در صورتی که مدیریت راهها و انتقال بیماران به طور دقیق انجام نشود، به سلامتی مردم آسیب میرسد.
صابرینیا افزود: با توجه به گستردگی چنین بازگشتی، ضروری است تا برنامهریزی منسجمتری برای سالهای آینده داشته باشیم، به صورتی که یا زمان برگشت را به صورت زمانبندی تعریف کنیم و یا مسیرها را طوری تعریف کنیم که شاهد ترافیک نباشیم.
- استفاده از اورژانس هوایی برای انتقال بیماران
او گفت: تعداد مراجعات به اورژانس در نقاط مرزی بالا بود اما با توجه به رویکرد ما، سعی کردیم انتقال بیماران به بیمارستانها منطقی و با برنامه صورت گیرد. به دلیل ترافیک سنگینی که در محور مهران - ایلام وجود داشت، امکان انتقال زمینی میسر نبود که از اورژانس هوایی و همچنین بالگردهای سازمان هلال احمر استفاده شد.
رییس اورژانس کشور افزود: متاسفانه در این ایام شاهد چندین حادثه ترافیکی در نقاط مرزی بودیم که برخی از آنها به دلیل استفاده از خودروهایی بود که ویژه انتقال مسافران نبود ضمن اینکه در حوادث ترافیکی نیز تمام بیماران را به مراکز بهداشتی و درمانی انتقال دادیم.
او همچنین به هماهنگی و همکاری سازمان هلال احمر عراق با اورژانس کشورمان اشاره کرد و گفت: چندین حادثه ترافیکی برای زائران ایرانی در خاک عراق رخ داد که مصدومین پس از ارائه خدمات مراقبتی در بیمارستانهای این کشور، از طریق اتوبوس آمبولانس به مراکز بهداشتی و درمانی ایران منتقل شدند.
صابرینیا با اشاره به حادثه رخ داده برای مینیبوس زائران کربلا در جاده هراز، خاطرنشان کرد: متاسفانه بیتوجهی و عدم دقت در رانندگی باعث شد این خودرو در دره سقوط کند و تعدادی از زائران آسیب ببینند و جان خود را از دست دهند.
رییس اورژانس کشور گفت: با توجه به سردی هوا و بارندگیها، ممکن است علائم سرماخوردگی در بین افراد آسیبپذیر سالمندان و کودکان، شیوع پیدا کند که ضروری است مراقبتهای ویژه برای این افراد صورت گیرد.
نظر شما