به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، وی در این همایش که به همت پژوهشگاه و همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در آستانه ولادت باسعادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) و حضور شخصیتهای فرهنگی و نظامی در سالن همایشهای موزه ملی برگزار شد، گفت: دفاع مقدس بخش مهمی از هویت ملی مردم ایران است که نگاه مسئولان به آن باید از منظری به مراتب فراتر از یک جنگ باشد و به آن اهمیت داده شود.
او تصریح کرد: کوتاهی در فرهنگسازی این حماسه پر افتخار و انتقال حماسه ماندگار به نسلهای آینده گناهی نابخشودنی و ستمی ناجوانمردانه برشهیدان گلگون کفن ایران و آیندگان است.
وی افزود: مهمترین راهکاری که میتواند این حماسه ماندگار هویت ایرانی را تبیین و چون میراثی گرانبها به نسلهای بعدی برساند ثبت، ضبط و انتشار ارزشهای دفاع مقدس به اشکال مختلف است.
بکتاش گفت: براین اساس پایگاه پژوهشی دفاع مقدس با تصویب هیات امنای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و با تکیه بر مجموعه تجربیات، آثار و ارزشهای دفاع مقدس در پژوهشگاه و با هدف پاسخگویی به نیازهای پژوهشی کشور در زمینه دستاوردهای آیندهنگار راهبردی عصر دفاع مقدس تشکیل شد.
او با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: این همایش با هدف ترویج فرهنگ مقاومت میتواند چشماندازی آیندهنگار از میراث، پیشرفت، شناخت فرهنگ اسلامی - ایرانی در پاسداشت هویت اصیل جامعه ایرانی به نسلهای پس از خویش ارائه کند.
بکتاش ضرورت نشر معارف و جلوههای ایثار در دفاع مقدس، ضرورت ثبت دانش انباشت شده در دوران دفاع مقدس و ضرورت انتقال دانش، تجربیات، دستاوردها به نسل جوان جامعه و بکارگیری این تجارب در مدیریت جهادی کشور را از جمله اهداف این همایش اعلام کرد.
او ماهیت و چیستی تاریخ شفاهی دفاع مقدس و بررسی زمینهها تحقیق، شناسایی، جمع آوری، تدوین آثار مکتوب و غیرمکتوب فرهنگی، تاریخی، هنری، علمی و دفاع مقدس را ازجمله اهداف دیگر همایش "میراث فرهنگی دفاع مقدس " اعلام کرد.
نظر شما