همشهری آنلاین: محققان برای اولین بار دریافته‌اند که هورمون کبدی از طریق مغز موجب کاهش علاقه به شیرینی جات در پستانداران می‌شود.

به گزارش مهر، تیمی از محققان مرکز پزشکی دانشگاه تکزاس آمریکا در مطالعات خود دریافتند که هورمون تولیدشده توسط کبد موسوم به FGF۲۱، مانع از مصرف قندهای ساده مي‌شود.

استیون کلیور، عضو گروه تحقیق در این باره می گوید: اولین بار است که نشان داده شده است، هورمون تولید شده در کبد بر مصرف اولویت قند و الکل در پستانداران تاثیر می‌گذارد.

این هورمون مرتبط با استرس‌های محیطی نظیر تغییرات بیش از اندازه در رژیم غذایی یا قرارگیری در معرض هوای سرد است. همچنین زمانیکه پستانداران انواع کربوهیدرات ها را مصرف می‌کنند این هورمون تولید می‌شود.

کلیورمي‌گويد: یافته‌های ما نشاندهنده این احتمال است که مدیریت FGF۲۱ می‌تواند بر اولویت مواد غذایی و سایر رفتارهای انسانی تاثیر گذارد و این هورمون می‌تواند برای درمان افراد الکلی مورد استفاده قرار گیرد.

محققان دریافتند در موش‌هایی که دارای میزان بالای FGF۲۱ بودند، ارجحیت مصرف مواد شیرین کاهش یافته و کاهش قابل توجهی در میزان دوپامین آنها مشاهده شد.


مطالعات اخیر نشان داده است که FGF۲۱ می‌تواند موجب افزایش حساسیت به انسولین شود.

کد خبر 319814

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha