به گزارش ایرنا، سیامک ره پیک در رابطه با تأييد صلاحيت شدگان انتخابات مجلس دهم افزود: اسامی تائید صلاحیت شدگان ساعت چهار بامداد امروز - شنبه- به وزارت کشور ارسال شده است.
وی ادامه داد: حدود 55 درصد از ثبت نام کنندگان احراز صلاحیت شده اند که یک رکود در انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات خاطرنشان کرد: براین اساس برای هر کرسی مجلس حداقل 21 نفر رقابت می کنند که در طول انتخابات مجلس شورای اسلامی سابقه نداشته است.
ثبت نام از داوطلبان انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از 28 آذرماه آغاز و تا چهارم دی ماه ادامه داشت که 12هزار و 123 نفر نام نویسی کردند.
هیات های اجرایی در نخستین گام بررسی صلاحیت ها با استناد به استعلام از مراجع چهارگانه و تحقیقات محلی نسبت به بررسی صلاحیت داوطلبان این دوره در تاریخ های پنجم تا چهاردهم دی ماه اقدام کردند و نتایج آن را در اختیار داوطلبان و هیات های نظارت استانی اعلام کردند.
آن دسته از داوطلبانی که در این مرحله صلاحیت آنها رد شده و یا احراز نشده بود می توانستند از تاریخ 16 تا 19 دیماه اعتراض خود را تسلیم هیات نظارت کنند.
هیات های نظارت استانی نیز از 20 تا 26 دی ماه نسبت به بررسی صلاحیت داوطلبان اقدام و نتایج آن را به هیات مرکزی نظارت بر انتخابات اعلام کردند.
شورای نگهبان نیز از 27 دی ماه تا 16 بهمن ماه صلاحیت داوطلبان را بررسی و در نهایت بامداد امروزـشنبه- اسامی آن را به وزارت کشور اعلام کرد.
40 درصد داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش از این در هیات های نظارت استانها تائید صلاحیت شده بودند که با بررسی های شورای نگهبان 15 درصد دیگر (1500 نفر) به احراز صلاحیت شدگان افزوده شد.
به این ترتیب 6200 نامزد در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی رقابت می کنند.
آن دسته از داوطلبانی که صلاحیت آنها در هیات های اجرایی و نظارت تایید شده بود و در شورای نگهبان صلاحیت آن ها احراز نشد، از 17 تا 19 بهمن ماه فرصت دارند تا اعتراض خود را به شورای نگهبان تسلیم کنند.
داوطلبان قطعی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی می توانند از 29 بهمن ماه به مدت یک هفته تبلیغات خود را آغاز کنند.
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفندماه در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما