دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر می‌خواهید این شربت کاملا رژیمی، یک نوشیدنی خوشمزه و چربی سوز باشد می‌توانید شکر را با عسل جایگزین نمایید و میزان عسلی که اضافه می‌کنید هم کاملا مطابق ذائقه‌ی خودتان است .

آشنایی با روش تهیه لیموناد توت فرنگی زنجبیلی

لیموناد توت فرنگی زنجبیلی

 

  • مواد لازم برای يك و نیم لیتر

آب: دو و نیم فنجان

شکر: يك فنجان

آب لیمو ترش تازه: يك فنجان

توت فرنگی اسلایس شده: 600 گرم

زنجبیل اسلایس شده: 8 سانتی‌متر

  • طرز تهیه:
  • در یک قابلمه کوچک يك فنجان آب و يك فنجان شکر را به جوش بیاورید تا شکر حل شود و سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود .
  • شربت سرد شده، آب لیمو ترش، توت فرنگی و زنجبیل را در مخلوط کن ریخته پوره کنید و سپس از یک صافی ریز یا پارچه رد کنید تا صاف شود .
  • مابقی آب را به شربت اضافه کنید و مزه‌اش را تست کنید و در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کرده و رویش را پوشيده در یخچال بگذارید خنک شده و آماده سرو شود و به همراه قالب‌های یخ و برش‌های توت فرنگی و لیمو سرو نمایید.

منبع: آكايران

کد خبر 333296

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha