رییس راهنمایی و رانندگی ناجا در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر در این باره افزود: در این مرحله با موتورسوارانی که فاقد پلاک یا کلاه ایمنی هستند و موتورسیلکت آنان صدای ناهنجار تولید می کند و یا اینکه از پیاده رو و خط ویژه تردد می کنند برخورد می شود.
وی اظهار داشت: بیشترین برخورد با موتورسوارانی می شود که فاقد پلاک هستند و یا در پیاده رو تردد میکنند که موتور این دسته از افراد تا سه ماه توقی میشود.
رویانیان در ادامه گفت ستادی با نام ستاد ساماندهی موتورسیکلت سواران در کشور در راهنمایی و رانندگی تشکیل شد که هر 15 روز یکبار جلسه ای تشکیل می شود تا راهکارهای ساماندهی موتورسیکلت سواران در ابعاد اجتماعی فرهنگی و صنعتی بررسی کند.
وی هدف از تشکیل ستاد ساماندهی راپیگیری استانداردسازی کلاه ایمنی تولید استاندارد موتورسیکلت جلوگیری از فروش موتور سیکلت های بدون پلاک و شناسایی موتورسیکلتهای متخلف مربوط به سازمانهای دولتی است.
رییس راهنمایی و رانندگی ادامه داد به نظر می رسد با طرح هایی که تاکنون انجام شده است نتایج لازم در ساماندهی موتور سواران بدست نیامده است.
رویانیان افزود: پس از اجرای آزمایشی مرحله دوم طرح انضباط ترافیکی نتایج آن جمع آوری و تجزیه و تحلیل علمی میشود.
وی گفت بعد از این تجزیه و تحلیل طرح جامع پایدار علمی و نهایی برای ساماندهی موتورسواران اعلام خواهد شد.
رییس راهنمایی و رانندگی افزود: متاسفانه برخی از موتورسیکلت سواران متخلف مربوط به برخی ارگانها و سازمانهای دولتی هستند که بدون داشتن کلاه ایمنی تردد میکنند که در این باره تذکرات لازم به سازمانهای مربوطه داده شده است.