مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سوسیس و کالباس‌هایی که در واحدهای غیر رسمی و زیرپله ای تولید می‌شوند به جای گوشت مرغ از بافت‌های غیر مجاز استفاده می‌کنند.

سوسیس و کالباس

دکتر حسین رستگار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مشاهده می‌شود که برخی تولیدی‌های سوسیس و کالباس از بافت‌هایی نظیر پوست، پا و تاج خروس به جای گوشت مرغ استفاده می‌کنند.

وی گفت: این مراکز اغلب عرضه غیر رسمی دارند و بخاطر قیمت پایین، اغلب فست فودها مشتری آنها هستند.

رستگار گفت: مشتری درهنگام مصرف فست فود از نام کارخانه تولید کننده سوسیس کالباس اطلاعی ندارد و کیفیت را نمی‌تواند تشخیص دهد.

وی با اشاره به دشواری تشخیص منشا تولید این محصولات افزود: پیدا کردن آدرس تولیدی‌های غیر رسمی، کار سختی است و نیاز به همکاری نهادهای دیگر دارد، توصیه می‌کنیم مردم هنگام خرید سوسیس کالباس به نام تجاری کارخانه و دارا بودن برچسب سازمان غذا و دارو توجه کنند.

کد خبر 334988

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha